Hjertevedhæng

DKK 279,00

Ungdomsroman af Anna Line Søgaard

Udk. 30. juli 2020

Amanda går i gymnasiet og gemmer sig bag et tykt lag makeup for ikke at forsvinde. Hun ville ønske, at hun var mere modig, og at der ikke var så mange forventninger til hende. Alt er en kamp. Selv helt almindelige ting føles unaturlige for hende.

Til en fest møder hun den jævnaldrende Melanie, der er helt anderledes end hendes andre venner, og lige så langsomt begynder alting at forandre sig …

Hjertevedhæng
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793938663
Udk. 30. juli 2020
Hæftet, 127 x 200 mm
279 kr
Omslag: Karin Lindberg

Kategori:

Beskrivelse

Anna Line Søgaard_Hjertevedhæng

Anna Line Søgaard, f. 1989, er opvokset omkring Esbjerg og uddannet psykolog. Hun har tidligere fået udgivet en håndfuld noveller, heriblandt ”Dødsdom” i novellesamlingen Skærm og ”Jeg fylder også” i YA-novellesamlingen Før vi forsvinder. Hjertevedhæng er hendes debutroman.


“Jeg mærkede et jag af smerte langs venstre kæbe, og så reagerede mine øjne med deres sædvanlige melodrama. Det var, som om de absolut skulle gøre alting til en katastrofe – en dans på kanten af afgrunden. Et spørgsmål om liv og død. Jeg vidste, at tårerne ikke kun skyldtes slaget. De skyldtes også alt det andet. Menneskerne, nervøsiteten, de drivvåde sko, at Oscar og Nicoline havde brændt mig af igen, at jeg ikke kunne finde ud af at forsvare mig selv, at jeg skulle i skole på mandag, at mine forældre var idioter, og at jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre af mig selv, eller hvad jeg ville med mit liv. I alle tilfælde tog den ene tåre den anden, og min maske begyndte at krakelere, sådan helt bogstaveligt.”

Anna Line Søgaard, Hjertevedhæng

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hjertevedhæng”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...