Hjertevedhæng

Af
Ryd
Hjertevedhæng_Anna Line Søgaard

Anmeldelser


 • Rikke S.

  Man bliver smidt midt ind et virvar af teenagerfølelser, trælse forældre, venskaber og det pres man som ung møder fra både forældre, venner og omverdenen. Bogen er velskrevet og man føler virkelig, at man oplever tingene med Amanda. Jeg måtte stoppe op et par gange og holde en pause – ikke fordi bogen var tung eller dårlig, men fordi det simpelthen går lige i hjertekulen og mindede mig om mine egne teenager-år, om end de ikke har været nær så dramatiske som Amandas. Bogen kommer omkring nogle gode dilemmaer og sætter fokus på mange af de udfordringer unge kan have – og hvordan verdenen kan være, når man føler, at man ikke helt passer ind.
  Det er en fornøjelse af følge Amandas udvikling og man sidder til sidst tilbage med en følelse af håb.
  Alt i alt en anbefalelsesværdig young-adult roman, der både kan nydes af teenagere og voksne.

 • Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  Anna Line Søgaard_Hjertevedhæng

  Om forfatteren


  Anna Line Søgaard (f. 1989) er opvokset lidt uden for Esbjerg og er uddannet psykolog. I dag er hun bosiddende i Odense.

  Hun har tidligere udgivet en række noveller, og i 2020 udkom hendes debutroman Hjertevedhæng på Byens forlag. Senere har hun skrevet Et vink med en pandekagevogn, som er hendes anden roman.

  Læs mere på forfatterens egen hjemmeside.

  Beskrivelse


  Amanda går i gymnasiet og gemmer sig bag et tykt lag makeup for ikke at forsvinde. Hun ville ønske, at hun var mere modig, og at der ikke var så mange forventninger til hende. Alt er en kamp. Selv helt almindelige ting føles unaturlige for hende.

  Til en fest møder hun den jævnaldrende Melanie, der er helt anderledes end hendes andre venner, og lige så langsomt begynder alting at forandre sig …

  Hjertevedhæng
  1. udgave, 1. oplag
  ISBN 9788793938663
  Udk. 30. juli 2020
  Hæftet, 127 x 200 mm
  279 kr
  Omslag: Karin Lindberg

  Du kunne også være interesseret i...

  Shopping Cart