Himlen over Brighton – Nick Cave på landevejen 2008-18

DKK 279,00

Himlen over Brighton – Nick Cave på landevejen 2008-18 er en personlig og levende dokumentation af de seneste ti år i Caves karriere. Ikke en biografi eller et akademisk essay skrevet i bagklogskabens lys, men der­imod en række snapshots af forfatteren, rockstjernen og poeten Cave på scenen.

ISBN 9788793628472
Udgivelse: 03/05/2018
Pris: 279,95
Sidetal: 180
Fotos: Morten Rygaard / mortenrygaard.com
Redaktion: Jonas Knudsen
Grafisk tilrettelæggelse: Rolf Skov Madsen

Kategorier: ,

Beskrivelse

Af Espen Strunk

Australske Nick Cave har haft status af regulært ­rockikon gennem et par årtier – men først, da han var i 50’erne, steg han for alvor op fra kultfænomen til super­stjerne. Ikke mindst i Danmark, hvor Caves ­udsolgte koncert for 16.000 fans i oktober 2017 talte sit tydelige sprog om et sent, folkeligt gennembrud.

Himlen over Brighton – Nick Cave på landevejen 2008-18 er en personlig og levende dokumentation af de seneste ti år i Caves karriere. Ikke en biografi eller et akademisk essay skrevet i bagklogskabens lys, men der­imod en række snapshots af forfatteren, rockstjernen og poeten Cave på scenen. Indfanget midt i sin udfoldelse, i en serie tekster og billeder, som til sammen tegner et enestående nærportræt af Cave og hans arbejde.

Forfatteren har fulgt Cave tæt i tyve år og skrevet om ham de seneste ti og præsenterer her såvel reportager og koncert­oplevelser som store interviews med både Cave og hans nærmeste samarbejdspartnere. Og ­Morten ­Rygaards mester­lige fotos af hovedpersonen – de taler for sig selv.

Et unikt, dansk nærbillede af en af rockens vigtigste skikkelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Himlen over Brighton – Nick Cave på landevejen 2008-18”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...