Hellborn

DKK 299,00

Roman af Andreas Antoni Lund
(udkommer 30/11/2018)

Hunter er en rigmandssøn uden livs­­gnist. Det ændrer sig dog pludselig, da en nærdøds-oplevelse giver ham en livsomvæltende åbenbaring. For første gang føler Hunter sig virkelig i live. For første gang kan han se en mening med sit liv. For Hunter er oplevelsen euforisk. En rus han forsøger at genskabe ved at afprøve livets grænser. Han udvikler sig til en adrenalinjunkie, der kompromisløst jager sit næste fix med halsbrækkende vovestykker. Men undervejs bliver Hunters jagt til en livsfarlig leg med døden – både for ham selv og for sine omgivelser.

HELLBORN er en psykologisk action-­thriller
om at jagte lykken.

ISBN 9788793758131
Udgivelse: 30/11/2018
Pris: 299,95
Sidetal: 380
Redaktion: Vincent Achong Karker
Omslag og sats: Rolf Skov Madsen

Varekategorier: ,

Beskrivelse

Andreas Antoni Lund, f. 1981, blev uddannet som journalist i 2010 og har arbejdet som sådan lige siden. Hellborn er hans skønlitterære debut.


Jeg begyndte at få kvalme. Kunne smage blodet i min mund. Men jeg havde stadig mod på mere. ”Nu forstår jeg bedre, at du slår på kvinder. Du slår selv som en kælling.” Manden fortrak igen ikke en mine. I stedet trak han sin højre arm tilbage. Næven var knyttet. Knoerne hvide. Denne gang var det tydeligt for mig, hvad der skulle til at ske. Jeg lukkede øjnene. Blev stående. Helt stille. Ligesom Jesus. Klar til at tage imod.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hellborn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *