Halvvejs rundt om søen

DKK 299,00

Roman af Pia Konstantin Berg

Nytårsaften år 2000 beslutter Christian og Helle sig for at blive skilt. Kærligheden kan ikke længere få luft, og de er enige om, hvad der skal ske – lige indtil virkeligheden kommer i vejen. For teenagedatteren Line er i oprør, sønnen Martin er tynget af angsten for forandring, og Helle begynder at frygte ensomheden. Hun trækker skilsmisseplanerne i land og kæmper for at holde på Christian, som er ved at blive kvalt i familielivet, alt imens en umulig forelskelse sniger sig ind på ham.

HALVVEJS RUNDT OM SØEN er historien om alle de snoede veje og valg, som vikler familielivet sammen og fra hinanden. Historien strækker sig over to et halvt år og er første bind i en serie på fire romaner.

ISBN: 9788793758087
Udgivelse: 7/11/2018
Sidetal: 296
Pris: 299,95
Redaktion: Vincent Achong Karker 
Omslag og sats: Rolf Skov Madsen

Kategorier: ,

Beskrivelse

PIA KONSTANTIN BERG, f. 1985, er uddannet journalist og debuterede i 2016 med romanen Vi var engang. Siden har hun udgivet fagbogen Dem der griner mest samt børneromanerne Fætterløjserne og Fodspor i sne. Hun går dagligt både halvvejs og helt rundt om søen og ender som regel på ydre Frederiksberg, hvor hun bor.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Halvvejs rundt om søen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...