Halvvejs rundt om søen

Af
Ryd

Anmeldelser


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dagmars decembermission_Pia Konstantin Berg

Om forfatteren


Pia Konstantin Berg debuterede i 2016 med ungdomsromanen VI VAR ENGANG og har siden udgivet børnebøgerne FÆTTERLØJSERNE og FODSPOR I SNE, fagbogen DEM DER GRINER MEST samt romanserien SØEN. I 2019 vandt hun Gyldendals romankonkurrence “Det der kærlighed” med børnebogen SOMMEREN VENTER.

Foto: Martin Stampe

Beskrivelse


Nytårsaften år 2000 beslutter Christian og Helle sig for at blive skilt. Kærligheden kan ikke længere få luft, og de er enige om, hvad der skal ske – lige indtil virkeligheden kommer i vejen. For teenagedatteren Line er i oprør, sønnen Martin er tynget af angsten for forandring, og Helle begynder at frygte ensomheden. Hun trækker skilsmisseplanerne i land og kæmper for at holde på Christian, som er ved at blive kvalt i familielivet, alt imens en umulig forelskelse sniger sig ind på ham.

HALVVEJS RUNDT OM SØEN er historien om alle de snoede veje og valg, som vikler familielivet sammen og fra hinanden. Historien strækker sig over to et halvt år og er første bind i en serie på fire romaner.

»Halvvejs rundt om søen bliver gennem sine personer et fint portræt af nutidens familieliv, og alle de udfordringer der hører med til at være en familie. Samtidig får man som læser lov at opleve de indre kampe, der opstår, når individets egne behov stilles op mod det, der er til familiens bedste. For hvordan vælger man hvad der er det rigtige at gøre, og hvornår man skal gøre det?«
– Bogrummet.dk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

»Halvvejs rundt om søen er en virkelig fin samtidsroman om nogle meget aktuelle problemstillinger. Den er hurtigt læst, men efterlader sig alligevel en masse følelser. Det er en helt almindelig familie, der er ramt af noget, der kan ramme os alle, og det er det, der gør den så aktuel.«
– Bogblogger.dk

Halvvejs rundt om søen
ISBN: 9788793758087

Udgivelse: 7/11/2018
Sidetal: 296
Pris: 299,95
Redaktion: Vincent Achong Karker 
Omslag og sats: Rolf Skov Madsen

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart