Guld på gaden

DKK 299,00

Spændingsroman af Eva Parum

Udk. 27. april 2021

Efter fire år i London rykker Maria Oliver-Jones til Helsingør for at hjælpe bankdirektør Svend Kock Olsen med at tiltrække et trecifret millionbeløb til Hamlet Banks store ekspansionsplan. Men tiden er knap, og intet går som planlagt.

Maria får mistanke om, at kursen på bankens aktier holdes kunstigt oppe, en whistleblower begynder at lække historier om betændte erhvervssager til den lokale avis, og så falder en mand ud fra bankens balkon. Er det mord?

GULD PÅ GADEN er en spændingsroman om magt, bedrag, penge og kærlighed.

Guld på gaden
1. udgave, 1. oplag
Hæftet, 142 x 220 mm
ISBN 9788794141345 

Udk. 27. april 2021
292 sider / 299 kr.
Redaktion: Kassandra Maria Pharès
Omslag: Michelle Rivas

Kategori:

Beskrivelse

Eva Parum_Guld på gaden

Eva Parum er uddannet økonom og har i mange år arbejdet som bestyrelsesformand, direktør og forskningschef. Sideløbende har hun skrevet bøger om forandringsledelse og kommunikation. Guld på gaden er hendes første skønlitterære bog og første bind i en planlagt trilogi.


„Den blonde mand, der havde stirret på hende hos Carluccios, stod foran oversigtskortet ved stien, der ledte ud på Hampstead Heath. Hun følte, at han blev ved med at stirre, da hun gik forbi, og mærkede, at hun igen blev nervøs. Hun satte farten op. Ved kirken vendte hun sig om. Han gik bag hende. Hvis han fulgte efter hende, ville han finde ud af, hvor hun boede. Maria mærkede, at hun begyndte at gå i panik, og prøvede at trække vejret dybt.“

—Guld på gaden

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Guld på gaden”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...