Grøntsagsartisten

DKK 249,00

Ungdomsroman af Nassrin el Halawani

Kamal har kun tre ønsker:
1. At overbevise politiet om, at han er uskyldig.
2. At forstå, hvorfor Saif valgte, som han gjorde.
3. At skaffe pengene tilbage for morens smykker, som han pantsatte.

Dramatikeren Kamal bliver afhørt af politiet. Her fortæller han om sit venskab med skuespilleren Saif og om sit forsøg på at opstille et teaterstykke om den unge indvandrer Walid. Kamal er besat af tanken om, at Saif skal spille hovedrollen. Det lykkes ham at få Saif med på idéen. Men lige da opsætningen ser ud til at lykkes, opstår der uventede komplikationer, som truer med at ødelægge Kamals drøm.

Grøntsagsartisten er en humoristisk og stærk historie om venskab, angsten for at sætte sig selv i bås og om at leve autentisk.

Grøntsagsartisten
1. udgave, 1. oplag
Hæftet
ISBN 9788793758827

Udgivelsesdato: 08-11-2019
199 sider / 249 kr
Redaktion: Mathias Stensig Kristensen
Omslag: Karin Lindberg

Kategori:

Beskrivelse

Grøntsagsartisten_Nassrin el Halawani

Nassrin el Halawani er født i 1972 i København af egyptiske forældre. Hun er uddannet fra Forfatterskolen i 2007 og er cand. mag. i teatervidenskab og historie fra Københavns Universitet. Hun skriver noveller, ungdomsromaner og dramaer. Stilen i hendes bøger er ofte satirisk og humoristisk og bruges både i folkeskolerne og i gymnasierne.
www.nassrin.dk


“En advokat? Til hvem? Til mig? Jeg har sgu ikke brug for en advokat. Advokater er for folk, der er kriminelle eller har problemer med loven. Hvis du tror, jeg er kriminel, tager du fejl. Som jeg fortalte din kollega i går, så er der noget fuldstændigt råddent ved det her samfund. Okay? Lad os begynde med at slå det fast. Ikke engang et dyr bliver bag lås og slå, medmindre man holder det inde med magt. Der er en grund til, at man har opfundet det elektriske hegn. Men Saif – han var værre end et dyr. Trissede omkring i kulisserne, bogstavelig talt, skrabede resterne til sig som en hund. Og ikke bare en hund, en udsultet hund. Men alt det har jeg allerede fortalt din kollega i går, så jeg forstår ikke, hvorfor jeg skal fortælle det hele igen. Det er jo ligegyldigt nu. For mig i hvert fald. Jeg vil bare gerne sove. Kan jeg ikke få lov til at sove?”

– Grøntsagsartisten, Nassrin el Halawani

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Grøntsagsartisten”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...