Glemt

(2 kundeanmeldelser)

DKK 299,00

Krimi af Lill Bowman

Liget af en smuk 14-årig pige i hvid kjole bliver fundet nydeligt arrangeret på en metalplade midt ude i den idylliske Vandværkssø. Hun er fyldt med snitsår – alle sirligt markeret med en rød cirkel. Spørgsmålene hober sig op hos kriminal­inspektør Troels Thomsen fra Nordjyllands Politi. Hvorfor skulle en gerningsmand gøre opmærksom på offerets skader?

Den døde pige kommer fra et problemfyldt hjem med en uligevægtig, enlig mor, og da endnu en enlig mor melder sit barn savnet, ligner det et ­mønster. For Troels Thomsen bringer sagen uhyggelige minder fra hans egen barndom op til overfladen, og han sætter alt ind på at finde det forsvundne barn. Før det er for sent …

Glemt
1. udgave, 1. oplag
Hæftet
ISBN 9788793758735

Udgivelsesdato: 08-11-2019
324 sider / 299 kr
Redaktion: Simon Hyldtoft-Sørensen
Omslag: Karin Lindberg

Kategori:

Beskrivelse

Glemt_Lill Bowman

Lill Bowman, f. 1975, er uddannet folke­skolelærer. Glemt er hendes anden selvstændige roman om kriminalinspektør Troels Thomsen.


Et smil bredte sig over hendes læber, og et højlydt gisp undslap hans, da han så, hvordan hun stak nålen ind under dreng­ens maveskind. Tankerne fór gennem hans hoved. Skulle han skyde nu? Springe varselsskuddet over og sætte ind med et enkelt dødbringende? Nej, fandeme nej. Han kylede riflen ud over kanten på legetårnet og sprang efter. Mens han løb mod opgangen, var hans eneste tanke, at døden var for god til hende. Alt for god.

– Glemt

2 anmeldelser af Glemt

 1. Pia Lykke Gajhede

  Glemt er fantastisk spændende bog, som er svær at lægge fra sig. Man bliver fanget lige fra starten og holdt fast lige til slutningen. En spændende og vedkommende bog som giver stof til eftertanke.
  Bogen er også anmeldt på Din Boganmelder D. 12/11 med 5 stjerner og på Kanal Frederikshavn ( http://www.kanalfrederikshavn.dk ) d.5/12 også her en meget flot anmeldelse.

 2. Tina Møller

  Sikke en historie! Et super godt og gennemtænkt plot, som sender læseren ud på flere afstikkere undervejs, for stadig at overraske, da opklaringen er udført.
  Jeg var fanget fra første side, og “slugte” bogen på rekordtid, fordi den var så svær at lægge fra sig.
  Jeg er helt vild med persongalleriet, med hver deres “kanter”, og så gør det heller ikke sagen ringere, at størstedelen af historien foregår i mit barndomskvarter.
  Jeg vil helt klart glæde mig til flere bøger fra Lills hånd!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...