Ryd

Anmeldelser


 • Otte

  Fantastisk bog!

 • Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  Mentale monstre_Andreas Brøns Riise

  Om forfatteren


  Andreas Brøns Riise (f. 1982) er uddannet journalist fra Roskilde Universitet. Han har været inkarneret Liverpool-fan siden 1993. Han er chefredaktør for Redmen Family, som er Danmarks Største uafhængige fællesskab for Liverpool-fans. Desuden er han medvært på Premier League-podcasten Kopcast. Han har sammen med Esben Suurballe skrevet bøgerne Forbandelsen brudt og Mentale monstre erobrede Europa.

  Beskrivelse


  af Esben Suurballe Christensen og Andreas Brøns Riise

  Udk. 18. november 2020

  Da Liverpool endelig vandt mesterskabet i skyggen af coronakrisen

  I seks måneder så det ud til, at Liverpool FC ubesværet ville cruise sig vej til klubbens første engelske mesterskab i 30 år. Men så kom pandemien, med Liverpool kun seks point fra at kunne kalde sig Premier League-vindere.

  Dagligdag og fodbold blev sat på pause på ubestemt tid. Langsomt blev det dog klart, at sæsonen skulle gennemføres, men for hermetisk lukkede døre. Mesterskabet skulle fejres sammen – hver for sig. Symptomatisk for den antiklimatiske følelse af aflyst folkefest kom mesterskabet i hus i en kamp, som Liverpool end ikke spillede.

  Alt dette bragte masser af følelser i spil. Følelser, der har haft 30 år at vokse i. Det er de følelser, de medvirkende i denne bog forsøger at sætte ord på.

  I FORBANDELSEN BRUDT fejrer vi, at Liverpool brød Premier League-forbandelsen. Sammen. Hver for sig. 10 vidt forskellige Liverpool-fans fortæller om 30 års pludselig mesterskabstørke, og hvad det betød endelig at se deres hold løfte den pokal, de har higet efter alle disse år.

  Forbandelsen brudt
  – da Liverpool endelig vandt mesterskabet i skyggen af coronakrisen
  1. udgave, 1. oplag
  ISBN 9788793938915
  Udk. 18. november 2020
  Hardback, 150 x 212 mm
  112 sider / 229 kr
  Layout: Karin Lindberg
  Redaktion: Jonas Knudsen

  Du kunne også være interesseret i...

  Shopping Cart