Ryd

Anmeldelser


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mentale monstre_Andreas Brøns Riise

Om forfatteren


Andreas Brøns Riise, (f. 1982) er uddannet journalist og Liverpool-fan siden 1993. Chefredaktør for Redmen Family siden 2015. Medforfatter til Mentale monstre erobrede Europa og desuden medvært på Premier League-podcasten Kopcast.

Beskrivelse


af Esben Suurballe Christensen og Andreas Brøns Riise

Udk. 18. november 2020

Da Liverpool endelig vandt mesterskabet i skyggen af coronakrisen

I seks måneder så det ud til, at Liverpool FC ubesværet ville cruise sig vej til klubbens første engelske mesterskab i 30 år. Men så kom pandemien, med Liverpool kun seks point fra at kunne kalde sig Premier League-vindere.

Dagligdag og fodbold blev sat på pause på ubestemt tid. Langsomt blev det dog klart, at sæsonen skulle gennemføres, men for hermetisk lukkede døre. Mesterskabet skulle fejres sammen – hver for sig. Symptomatisk for den antiklimatiske følelse af aflyst folkefest kom mesterskabet i hus i en kamp, som Liverpool end ikke spillede.

Alt dette bragte masser af følelser i spil. Følelser, der har haft 30 år at vokse i. Det er de følelser, de medvirkende i denne bog forsøger at sætte ord på.

I FORBANDELSEN BRUDT fejrer vi, at Liverpool brød Premier League-forbandelsen. Sammen. Hver for sig. 10 vidt forskellige Liverpool-fans fortæller om 30 års pludselig mesterskabstørke, og hvad det betød endelig at se deres hold løfte den pokal, de har higet efter alle disse år.

Forbandelsen brudt
– da Liverpool endelig vandt mesterskabet i skyggen af coronakrisen
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793938915
Udk. 18. november 2020
Hardback, 150 x 212 mm
112 sider / 229 kr
Layout: Karin Lindberg
Redaktion: Jonas Knudsen

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart