Et vink med en pandekagevogn

DKK 279,00

Ungdomsroman af Anna Line Søgaard

Udk. 8. marts 2021

Livet for 17-årige Mia går op i daglige løbeture, kalorietælling og karakterer. Hendes største frygt er, at hendes plan om at blive kirurg vil smuldre, hvis hun ikke gør alting perfekt.

Ved et uheld dropper Mia ud af gymnasiet, og hun er sikker på, at hendes liv er forbi. Men i mødet med den impulsive og charmerende Johannes støder Mia på ukendte følelser, og sammen lægger de en ny plan for hendes fremtid …

Et vink med en pandekagevogn er en både humoristisk og alvorlig roman om at slippe idealet om det perfekte og turde elske sig selv for den, man er.

Et vink med en pandekagevogn
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788794084611
Udk. 8. marts 2021
Hæftet, 125 x 200 mm
252 sider / 279 kr
Redaktion: Astrid Dahl Kock og Maria Havsager

Kategori:

Beskrivelse

Anna Line Søgaard_Et vink med en pandekagevogn

Anna Line Søgaard, f. 1989, er opvokset lidt uden for Esbjerg og uddannet psykolog. I dag er hun bosiddende i Odense.

Hun har tidligere udgivet en række noveller, og i 2020 udkom hendes debutroman, Hjertevedhæng, på Byens forlag. Et vink med en pandekagevogn er hendes anden roman.


“Jeg svarede hende ikke, men fortsatte med at spurte ned ad trapperne, og lige der kunne jeg mærke det – hvordan der var blevet skruet på en volumenknap indeni mig, så alt gik langsom­mere. Jeg var begyndt at få flere og flere dage, der startede på den måde. Hvor jeg pustede og stønnede uden at komme nogen vegne. Hvor trapperne føltes som opadgående rulletrapper, min cykel som en fastlåst fitnesscykel, og mit hoved som en af de plastikhjerner, der findes i lægepraksisser, anatomisk korrekt, men ude af stand til at producere en eneste fornuftig tanke. Alligevel kæmpede jeg mig af sted med mit hjerte dundrende derudad, for jeg var bange for, hvad der ville ske, hvis jeg stoppede op.”

— Anna Line Søgaard, Et vink med en pandekagevogn

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Et vink med en pandekagevogn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...