En fremmed i mit spejl

DKK 299,00

Roman af Sandy Brinck

Udk. 27. november 2020

Lotte Jensen er medlem af Folketinget, da hun får stjålet sin identitet. En ulovligt parkeret Honda, en markise og ligegyldige kommentarer på madlavningsblogs om kaffe i kageglasur har derfor intet med Lotte at gøre. Da rygterne spredes på Borgen som løbeild, og medierne ligeledes sår tvivl om Lottes karakter, begynder hendes selvbillede langsomt at krakelere. Kan hun stadig være politikeren Lotte Jensen, når de omgivelser, der altid har bekræftet hende i sin identitet, ikke længere er et fast holdepunkt?

En fremmed i mit spejl handler om det vekselvirkende forhold mellem identitet, privatliv og dét at være en offentlig personlighed. Hvordan medierne, personlig branding, det flygtige og det virtuelle hele tiden kan ændre i fortællingen om vores identitet – både den, vi fortæller andre, og den, vi fortæller os selv.

En fremmed i mit spejl
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793938854
Udk. 27. oktober 2020
Hæftet, 132 x 205 mm
284 sider / 299 kr
Redaktion: Søs Jørgensen

Kategorier: ,

Beskrivelse

Sandy Brinck_En fremmed i mit spejl

Foto: Anne-Mette Kureer

Sandy Brinck, f. 1972, er tidligere folketingspolitiker og repræsenterede socialdemokraterne fra 1998 til 2005, hvor hun meddelte, at hun ville forlade dansk politik med øjeblikkelig virkning.

En fremmed i mit spejl er Brincks debut.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “En fremmed i mit spejl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *