En fremmed i mit spejl

(4 kundeanmeldelser)

DKK 299,00

Roman af Sandy Brinck

Udk. 27. november 2020

Lotte Jensen er medlem af Folketinget, da hun får stjålet sin identitet. En ulovligt parkeret Honda, en markise og ligegyldige kommentarer på madlavningsblogs om kaffe i kageglasur har derfor intet med Lotte at gøre. Da rygterne spredes på Borgen som løbeild, og medierne ligeledes sår tvivl om Lottes karakter, begynder hendes selvbillede langsomt at krakelere. Kan hun stadig være politikeren Lotte Jensen, når de omgivelser, der altid har bekræftet hende i sin identitet, ikke længere er et fast holdepunkt?

En fremmed i mit spejl handler om det vekselvirkende forhold mellem identitet, privatliv og dét at være en offentlig personlighed. Hvordan medierne, personlig branding, det flygtige og det virtuelle hele tiden kan ændre i fortællingen om vores identitet – både den, vi fortæller andre, og den, vi fortæller os selv.

En fremmed i mit spejl
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793938854
Udk. 27. oktober 2020
Hæftet, 132 x 205 mm
284 sider / 299 kr
Redaktion: Søs Jørgensen

Kategori:

Beskrivelse

Sandy Brinck_En fremmed i mit spejl

Foto: Anne-Mette Kureer

Sandy Brinck, f. 1972, er tidligere folketingspolitiker og repræsenterede socialdemokraterne fra 1998 til 2005, hvor hun meddelte, at hun ville forlade dansk politik med øjeblikkelig virkning.

En fremmed i mit spejl er Brincks debut.

4 anmeldelser af En fremmed i mit spejl

 1. Jakob Haff

  En rigtig god bog! Ikke en krimi, men man er meget spændt på opklaringen af gåden og lever sig helt ind i hovedpersonens kvaler. Temaet er hyperaktuelt, men noget af det bedste er næsten forfatterens blik for de små psykologiske spil mellem mennesker, det usagte, tonefald, hvem siger noget hvornår … Anbefalelsesværdig!

 2. Lya Schmidt

  En spændende bog – uden at være en spændingsroman. En historie , hvor jeg, som læser, flere gange undervejs bliver ramt. Bliver ramt af spørgsmålet :”hvem er jeg?” Er jeg den jeg er, fordi jeg er mor, kone, lærer, selvstændig, datter, søster … og hvad hvis en af elementerne forsvinder – hvem er jeg så ? Når børnene flytter hjemmefra… når man skifter job eller bliver pensionist , hvis man bliver skilt….
  Ligeledes er det også utrolig rammende fortalt, hvordan vi mennesker agerer i samspil eller mangel på samme. Kammerater også i modgang eller?

 3. Jakob Høgsbro

  En virkelig god bog. Både om det politiske spil, pressens ubønhørlige rolle, og også om den totale afmagt. Især blev jeg ramt af beskrivelsen af at være i et nedbrud. Sproget er flydende, klogt og indsigtsfuldt. Karaktererne er tydelige og troværdige. Kan varmt anbefales.

 4. Klaus Rasmussen

  Jeg kan varmt anbefale denne bog. Jeg plejer at læse krimier med udpenslede mord og med fokus på jagten. Denne bog er noget andet – den er stadig spændende, men på en anden måde, og beskrivelsen af, hvordan man som menneske, person, identitet kan gå helt i opløsning og skulle samle sig selv forfra er værre at læse end et bestialsk knivdrab. Nok mest fordi det kan ske for os alle og fordi det kommer snigende og alligevel er der så pludseligt. Jeg synes særligt godt om beskrivelsen af hovedpersonens følelse af at stå alene, selvom der er masser af netværk omkring hende, og så spillet på borgen, hvor man selv blandt “venner” konstant er i konkurrence, og hvor det ikke handler om ens faglighed men om ens person.
  Læs den!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *