Efterskælv

DKK 249,00

Ungdomsroman af Sofie Riis Endahl

Viktoriya kører derudad med 180 km/t: fem A-fag, topkarakterer og lidt for meget hash i weekenderne. Alting går fint, indtil hendes kæreste hellere vil være venner, og det pludselig ikke er nemt at være 100% okay.

Caja har det hele: kæresten, pigerne sukker efter, 1000 følgere på Instagram og et navn, alle på gymnasiet kender. Alligevel kigger hun lidt for længe efter Helena med det korte, mørke hår.

Ellen er ikke som de andre piger: Hun er lidt større, hendes eneste veninde går i T-shirts med Star Wars-print, og så er hun stadig jomfru, selvom hun snart fylder 18.

Til en nytårsfest mødes de tre piger for første gang siden folkeskolen. Men alting går galt.

EFTERSKÆLV er en ungdomsroman om at flygte fra de sandheder, der kommer frem på den forkerte side af tolv. Om gamle venskaber, der minder en om den, man engang var. Om at finde sig selv et sted mellem den, man er, og den, man gerne vil være.

ISBN 9788793758032
Udgivelse: 31/01/2019
Pris: 249,95
Redaktion: Mette Christensen
Omslag: Katrine Skriver Christensen

Kategori:

Beskrivelse

Foto: Anna Olivia Kjøller Neergaard

Sofie Riis Endahl, f. 2000, er opvokset i Lyngby nord for København og går i 3.g. Efterskælv er en selvstændig opfølger til hendes anmelderroste ungdomsbøger Sindstequila og Øjebliksbilleder.

Facebook: Sofie Riis Endahl – forfatter
Instagram: @sofieriisendahl


Sindstequila:

”Med både hjerte og smerte fører forfatteren sin historie i havn. Sproget er solidt, og handlingen komponerer sig selv. Undervejs har man set ind i en tomhed, som skræmmer. Unge læsere vil nikke genkendende til Anne og Res historie om, når de sociale medier bliver til de asociale medier.”
– Politiken

”Ungdomsroman, der virkelig har føling med det at være ung i dag og formår at formidle rastløsheden, drømmene og usikkerheden igennem en gribende historie”
– Bogmarkedet

Øjebliksbilleder

”Enhver ung burde læse denne bog, for den viser at man ikke er alene med sin usikkerhed, men at det går meget bedre, hvis man står ved, hvem man er.”
– Lektørudtalelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Efterskælv”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...