Efter branden

DKK 299,00

Roman af Kirsten Brun

Chelsea er ved at pakke et hus sammen for at bosætte sig i udlandet sammen med sin mand, da hun indkaldes til undersøgelse på Skejby. Hendes søster, graverjournalisten Rikke, har indledt endnu et forhold til en gift mand. I Sorrento, Italien, sidder deres far, Stig på halvfjerds, tilsyneladende tilfreds med sit nye liv.

Den nat, sneen kommer, mødes de efter flere års adskillelse i et sommerhus i Nymindegab.

EFTER BRANDEN er en roman om en familietragedie, der har defineret en far og to søstre på godt og ondt. Men regnskabets time er kommet, og svigt og gammelt nag skal gøres op.

ISBN 9788793758339
Udgivelse: 28/02/2019
Pris: 299,95
Sidetal: 304
Redaktion: Marie Lerche & Julie Hægstad Hansen
Omslagsbilleder: Eva Elming
Omslag og sats: 
Rolf Skov Madsen

Kategori:

Beskrivelse

Kirsten Brun, f. 1955, er bosat i Århus og har arbejdet med flygtninge bl.a. som leder af et asylcenter og som koordinator for Red Barnet under krigen på Balkan. Hun debuterede i 2006 med romanen Udsendt (Gyldendal), og tolv år senere fulgte kriminal­romanen Natten er deres (Byens Forlag, 2018).


Fødselshjælperen Chelsea, hun burde være blevet jordemoder, farer det igennem ham med den slags desperate, hurtige tanker, han får, når alt står stille i ham. Modsat Rikke, indser han, hun er sgu ikke bange for ­mosten. Rikke er ikke jorde­moder, så langt fra. Hun er ikke opsat på at få noget til at glide uden modstand, Rikke er den, der henter et forstørrelsesglas og ser alt efter i sømmene.”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Efter branden”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...