Særpris

To liv + Andres liv (pakketilbud)

DKK 399,00

Pakketilbud: Begge Estrid Dyekjærs romaner for i alt 399 kr. (normal pris hhv. 299 og 249 kr.)

To liv

Da Kirsten bliver gravid, gifter hun sig med barndomsvennen Johannes. Han er ikke hendes drømmemand, men året er 1955, og både Kirstens og familiens ære er på spil.

Johannes er ikke som de andre unge i den lille østjyske landsby. Han går ikke til halbal, lytter ikke til musik og sætter ikke håret som James Dean. Han vil bare være i fred, fordybe sig i den danske natur og måske engang udgive en fagbog.

Den første løgn bliver begyndelsen på et ægteskab, hvor det usynlige og usagte har større magt end den frie vilje, og hvor egne synder må sones ved at tilgive andres.

Andres liv

I en lille jysk by forsøger Christian at finde sin plads, men da familien må gå fra gården, lokker den store verden. Som soldat sætter han kurs mod nye eventyr, men jagten på lykke er ikke så let som på film.

I Holte er depression og vanvid fundamentet i Anne Maries barndomshjem, hvor kærlighed er det eneste, formuen ikke kan købe. Flugten fra husets forbandelse fører hende vidt omkring,
men fortidens synder forpligter, og friheden kræver et endeligt opgør.

Andres liv følger vi Christian og Anne Marie fra 1935 frem til nutiden, imens deres skæbner vikler sig uløseligt ind i hinanden. En roman om længsel, håb og drømme.

Kategori:

Beskrivelse

Estrid Dyekjær_Andres liv

Foto: Tine Uffelmann

Estrid Dyekjær er opvokset i Esbjerg, men har slået rødder på Nordsjællands Kyst i Ålsgårde. Debutromanen To liv udkom på Byens Forlag i 2019 og har siden bragt hende vidt omkring med foredrag, læsekredse og litterære samarbejder.

Estrid Dyekjær har desuden udgivet børneromanen Det Røde Lyn.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “To liv + Andres liv (pakketilbud)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...