Dødsruten

DKK 199,00

Roman af Kristoffer Lind

Udk. 31. maj 2021

Dagen inden Nick lægges i jorden, ­genbesøger fire tidligere klassekammerater dødsruten i Odense. Planen er at drikke sig igennem byen, mindes gamle dage og deres afdøde ven.

I takt med at værtshusene tilbagelægges, ændrer aftenen karakter, og det planlagte nostalgitrip spinner mere og mere ud af kontrol. For hvem var Nick egentlig? Og bør de over­hovedet hylde ham?

Dødsruten er en roman om sex, druk og dårskab; en både tragisk og humoristisk skildring af mænd i starten af 30’erne.

Dødsruten
1. udgave, 1. oplag
Hæftet, 122 x 170 mm
ISBN 9788794141475

Udk. 31. maj 2021
128 sider / 199 kr.
Redaktion: Rikke Friis Thomsen
Omslag: Michelle Rivas

Kategorier: ,

Beskrivelse

Kristoffer Lind_Dødsruten

Kristoffer Lind, f. 1987, opvokset i Odense, bosat i København, er cand. mag. i Litteraturvidenskab, arbejder som journalist, tv-reporter og radiovært. Blandt andet for DR2, Radio4 og tidl. Radio24syv. Vandt i 2019 en Radio Prix for årets bedste interview. To gange vinder af SAXO’s novellekonkurrence Metro-Litteratur, udkom med føljetonnovellen »Skybruddet« i Dagbladet ­Information, novellen »India­nerkrydset« udkom i bogen Glimt fra tiden der var os.

Dødsruten er hans debutroman.


»Jeg går i baren efter en Long Island. Et flydende alkoholisk virvar bestående af ikke-afmålte mængder vodka, rom, tequila, gin og snaps toppet med iste og en citronskive på kanten af det aflange plastikglas. Når jeg ser over på gymnasieeleverne, som lige har smadret to glas og væltet en stol, fornemmer jeg, at den virker efter hensigten. Vi drikker hver vores uden at udveksle ord. Det er, hvad jeg vil kalde koncentreret druk, den mest ærlige form for druk.«

— Kristoffer Lind, Dødsruten

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dødsruten”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *