Dicte var her

DKK 249,00

Ungdomsroman af Eva Munk

Udk. 21. juni 2021

Dicte og Line har været bedste veninder i ti år, og de kender hinanden bedre end nogen andre. De starter begge på gymnasiet, og fra den ene dag til den anden ændrer alt sig. Line opfører sig anderledes, end hun plejer. Dicte føler sig svigtet, samtidig med at hun føler sig afskåret fra det sociale i klassen.

Ved et tilfælde finder Dicte frem til Crash, hvor en helt ny verden åbner sig for hende. For på Crash er alle ligesom hende. Anderledes. Stedløse. Outsiders.
Dicte indser, at det måske er muligt at starte forfra. Omskrive sin egen historie. Sørge for, at hun efterlader sit spor i verden …

Dicte var her
1. udgave, 1. oplag
Hæftet, 125 x 200 mm
ISBN 9788794141550
Udk. 21. juni 2021
268 sider / 249 kr.
Redaktion: Rikke Friis Thomsen
Omslag: Signe Wohlfeil

Kategorier: ,

Beskrivelse

Eva Munk (f. 1990) har altid været passioneret omkring Young Adult. Hun arbejder til dagligt i forlagsbranchen, underviser forfatter­spirer og afholder booktalks. Hun har derudover skrevet specialet Young Adult-litteraturens udvikling de seneste tyve år (2017). Hun brænder for at skrive litteratur, primært til tweens og unge.

Hun debuterede med Mellem træernes grene (2020). Dicte var her er hendes fjerde roman.

Jeg vågner med et chok af en høj lyd, der skærer igennem musikkens toner. Ser mig omkring. Værelset er bælgravende mørkt. Min nakke er øm efter at have lænet sig op ad vindueskarmen. Jeg får hurtigt tændt lommelygte-funktionen på min telefon. Rødvinsglasset ligger på gulvet. Splintret i tusind stykker. Ligesom illusionen af gymnasietiden, der langsomt brister.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dicte var her”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *