Der er 31 dage i december

Af
Ryd
Der er 31 dage i december_Stine Haynes

Anmeldelser


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Stine Haynes_Der er 31 dage i december

Om forfatteren


Forfatter STINE HAYNES (f. 1977) debuterede i 2017 med tween-romanen TÆL TIL TI. I 2020 udkom DER ER 31 DAGE I DECEMBER, en roman der henvender sig til et lidt ældre publikum. ÆSLET & DRAGEN er hendes første børnebog. Hun tilbringer det meste af året i en lille surf by i Mexico, hvorfra hun skriver romaner, noveller og film. stinehaynes@gmail.com/instagram: stine.haynes

Beskrivelse


16-årige Nexø drømmer om at blive kaptajn og komme ud på det store hav, men indtil videre er han kun nået til søen ved siden af Christiania. Planen er at holde panden højt og blodet rent, men det er ikke så let endda, når først musikken spiller som den aften på Eiffel Bar, kort før Krimi Karsten forsvinder.

Fastlåst til en skæbne, han ikke aner, hvordan han er ramlet ind i, prøver Nexø at få tingene til at gå op. Det gør de sådan set ikke.

»Sådan gik han og smågrublede, og måske har han alligevel gået en smule foroverbøjet for ikke at få sneen lige lukt i ansigtet, for dér foran ham på Amagerbrogade lå pludselig et af de røde hjerter der helst skulle lyse deroppe fra sammen med alle de andre. Det måtte være faldet ned, simpelthen, men det var kun en lille smule itu i kanten. Forsigtigt løftede han det op og børstede det rent med jakkeærmet. Holdt det frem foran sig og tog det dernæst under armen. Han vidste pludselig hvem det var til, vidste hvorfor det var landet for hans fødder.«

Der er 31 dage i december er en roman om at blive voksen, at forstå og acceptere, at der er noget, der aldrig kommer til at gå op, uanset hvor dygtig man så bliver til at læse mellem linjerne.

Der er 31 dage i december
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793938816
Udk. 29. oktober 2020
Hæftet, 132 x 205 mm
136 sider / 199 kr
Redaktion: Laura Koch-Larsen
Omslag: Karin Lindberg

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart