Den hollandske forbindelse

DKK 299,00

Krimi af Arne Woythal

Kriminalassistent Rasmus Berg og hans nye makker Solmaz Pakzad bliver kaldt ud til en død mand i et S-tog ved Ishøj St. Det ligner ved første øjekast en narkoman, der er død af en overdosis, men meget peger også på drab. Kort efter bliver en lastbilchauffør fundet skudt i sit hjem i Vallensbæk, og senere bliver to danske mænd anholdt ved grænseovergangen mellem Holland og Tyskland med 25 kg hård narkotika i en sportstaske.

Rasmus, Solmaz og resten af Drabsafdelingen sættes endnu en gang på en hård prøve, hvor de arbejder om kap med hensynsløse bagmænd, der ikke synes at sky nogen midler for at fremme ­deres sag.

DEN HOLLANDSKE FORBINDELSE er andet bind i serien om Rasmus Berg og Drabsafdelingen, der bygger på forfatterens mangeårige erfaring med drabsefterforskning.

ISBN 9788793628014
Udgivelse: 29/09/2017
Sidetal: 404
Pris: 299,95
Redaktion: Rasmus Lund Nielsen
Omslag: Katrine Skriver Christensen

Kategori:

Beskrivelse

ARNE WOYTHAL, f. 1958, debuterede som forfatter med De Dræbtes Advokat i 2016. Han arbejder til daglig som kriminalassistent i Københavns Vestegns Politis afdeling for Personfarlig Kriminalitet og blev ansat i politiet i 1981. Han har derfor i mere end 20 år beskæftiget sig med drabsefterforskning og har desuden været udsendt for Rigspolitiet til Afghanistan, Irak, Kosovo, Libanon samt en lang række lande i Afrika. Herudover er Arne Woythal en populær foredragsholder.


“Var han blevet kynisk? Det var ikke første gang, hun havde nævnt det. Kynisme forbandt han med råhed og hensynsløshed. Det syntes han ikke passede på ham, men havde man altid det rette blik på sig selv? Var det en forandring, man selv ville få øje på? Var det netop ikke, når friske øjne kom og så en udefra, at det blev blotlagt? Nu havde han i årevis arbejdet sammen med Asger. De var nærmest vokset sammen til en enhed. Samme udgangspunkt, samme politimæssige baggrund, begge mænd. Nu sad hun her med sin kvindelige intuition, sin iranske baggrund og sit friske syn på det hele. Måske var han ved at blive kynisk. Det brød han sig ikke om at tænke på.”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Den hollandske forbindelse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...