Den fugl der ikke flyver bliver stegt

DKK 299,00

Roman af Kirsten Brun

Udk. 15. september 2020

Anna er blevet forladt af sin mand og bor nu langt ude på landet, omringet af Olufs får. Hun har et trivielt job, som hun forventer at beholde, til hun går på pension. Alt i alt er det hele vel ok, tænker hun. Men da Anna rammes af piskesmæld, og lynet slå ned i hendes bøg, bliver hun tvunget til at se i øjnene, at forandringer er det eneste, der med sikkerhed indtræffer i livet.

Mohamed er født under en regn af stjerneskud. For to år siden flygtede han som 15-årig fra Somalia til Danmark – helt alene. Han vil være ingeniør, men hader sit bosted og er derfor i al hemmelighed rykket ind i Annas haveskur.

Den fugl der ikke flyver bliver stegt er en roman om to mennesker med vidt forskellig baggrund, som begge står ved et skelsættende vendepunkt.

Den fugl der ikke flyver bliver stegt
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793938755
Udk. 15. september 2020
Hæftet, 137 x 200 mm
320 sider / 299 kr
Redaktion: Emilie Larsen
Omslag og sats: Karin Lindberg

Kategori:

Beskrivelse

Kirsten Brun_Den fugl der ikke bliver stegt

Foto: Lorentsen Fotografi Århus

Kirsten Brun, f. 1955, er bosat i Århus og har arbejdet med flygtninge i en årrække, bl.a. som udsendt under krigen på Balkan og som leder af et asylcenter. I 2014 blev hun værge for en dreng på 15, som alene havde taget flugten fra Somalia til Danmark.

Kirsten Brun har tre romaner bag sig; Udsendt (Gyldendal, 2006), Natten er deres og Efter branden (Byens Forlag, hhv. 2018 og 2019)


 »Nu vipper vi dig, siger ambulanceføreren. Han er sammen med hende inde i ambulancen, den anden kører, og hun ligger fastspændt på underlaget og opdager, at hun har haft en hemmelig drøm om at køre med udrykning. At det skulle være for hende, en ambulance huggede sig gennem trafikken, at det var hende, bilisterne kørte ind til siden for, hende folk drejede hovederne og gloede efter.«

Den fugl der ikke flyver bliver stegt, Kirsten Brun

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Den fugl der ikke flyver bliver stegt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...