Den fugl der ikke flyver bliver stegt

Af
Ryd
Den fugl der ikke flyver bliver stegt_Kirsten Brun

Anmeldelser


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kirsten Brun_Den fugl der ikke flyver bliver stegt

Om forfatteren


Kirsten Brun, f. 1955, var under Balkankrigen udsendt til det tidligere Jugoslavien, hvilket har givet inspiration til Skarpskytten fra Banja Luka. Hun har desuden i en årrække arbejdet med flygtninge, blandt andet som leder af et asylcenter og som konsulent i socialstyrelsen. Kirsten Brun har fire romaner bag sig: Udsendt (2006), Natten er deres (2018), Efter branden (2019) og Den fugl der ikke flyver bliver stegt (2020). Foto: Lorentsen Fotografi, Århus

Beskrivelse


Anna er blevet forladt af sin mand og bor nu langt ude på landet, omringet af Olufs får. Hun har et trivielt job, som hun forventer at beholde, til hun går på pension. Alt i alt er det hele vel ok, tænker hun. Men da Anna rammes af piskesmæld, og lynet slå ned i hendes bøg, bliver hun tvunget til at se i øjnene, at forandringer er det eneste, der med sikkerhed indtræffer i livet.

Mohamed er født under en regn af stjerneskud. For to år siden flygtede han som 15-årig fra Somalia til Danmark – helt alene. Han vil være ingeniør, men hader sit bosted og er derfor i al hemmelighed rykket ind i Annas haveskur.

Den fugl der ikke flyver bliver stegt er en roman om to mennesker med vidt forskellig baggrund, som begge står ved et skelsættende vendepunkt.

Den fugl der ikke flyver bliver stegt
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793938755
Udk. 15. september 2020
Hæftet, 137 x 200 mm
320 sider / 299 kr
Redaktion: Emilie Larsen
Omslag og sats: Karin Lindberg

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart