Dem som ingen ser

Af
Ryd
Dem som ingen ser_Katja Døssing

Anmeldelser


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

7 gode råd_Katja Vesselbo Døssing

Om forfatteren


Katja Vesselbo Døssing, f. 1974, er cand.mag. i moderne kultur og fransk og har arbejdet som journalist og i kommunikationsbranchen. Hun er forfatter til spændingsromanerne Andre folks børn (2016) og Dem som ingen ser (2020). I december 2020 udgav hun den skøre og sjove børneroman 7 GODE RÅD hvis du ABSOLUT SKAL på skiferie fordi din farfar har vundet i lotto, der blev fulgt op i sommeren 2021 af 7 GODE RÅD hvis du ABSOLUT SKAL på sportsferie fordi din farfar har fået en rejse af sin ven Bent (som har knas med hoften).

Beskrivelse


Spændingsroman af Katja Vesselbo Døssing

Udk. 30. oktober 2020

En skandale i den danske regering afsløres. En teenagepige forsvinder fra et opholdssted for anbragte børn. Den unge journalist Vincent Sommer begynder at undersøge forbindelsen mellem de to sager og kommer på sporet af et brev, der afdækker sandheden om den forsvundne pige.

Vincent Sommer tvinges til at grave dybt i affæren, og sammen med den pudsige freelancer Fanny Olin kaster han sig ud i en farefuld kamp for at afsløre de hemmeligheder, som nogen vil gøre alt for at holde skjult.

DEM SOM INGEN SER er en spændingsroman om politisk magt for enhver pris. Om løgne, kynisme og de børn, som ingen ser.

»En særdeles velskrevet spændingsroman om magt, løgne og hemmeligheder fortalt meget virkelighedsnært og troværdigt. Kan klart anbefales til dig som synes om det politiske magtspil og ved, at tingene ikke altid er, hvad de ser ud til.«
— Krimifan.dk om Andre folks børn

Dem som ingen ser
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793938847
Udk. 30. oktober 2020
Hæftet, 137 x 215 mm
328 sider / 299 kr
Redaktion: Elvira Veje
Omslag: Karin Lindberg

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart