De små i Zoo – fem fortællinger

DKK 180,00

Børnebog af Jonatan Tylsgaard Larsen (tegnet af Camilla Engrob)

Læseprøve

De små i Zoo er fem fortællinger, der vender op og ned på et sted, som mange børn kender. Hver især skal de oversete dyr bruge fantasi, udholdenhed og gå-på-mod for at finde deres plads i Zoo.

Kategori:

Beskrivelse

Børnebog af Jonatan Tylsgaard Larsen (tegnet af Camilla Engrob)

Læseprøve

Kan Myrefranz få sit folk til at slutte fred med de store dyr i Zoo? Bliver Regnbueedderkoppen opdaget, når gæsterne kun vil se de store og flotte dyr? Finder Snesommerfuglen nogensinde et sted at høre til? Vil det lykkes Tandmusen at bevise, den er sejere end geparden? Og kan Havduen vise sit værd over for søløverne?

De små i Zoo er fem fortællinger, der vender op og ned på et sted, som mange børn kender. Hver især skal de oversete dyr bruge fantasi, udholdenhed og gå-på-mod for at finde deres plads i Zoo. Historierne egner sig specielt til højtlæsning for børn mellem 5 og 9 år, men kan læses af alle barnlige sjæle, der ønsker at se verden fra en anden vinkel.

Jonatan Tylsgaard Larsen (f. 1981) har tidligere udgivet romaner, men dette er hans første børnebog. Jonatan fik ideerne på et besøg i Zoo sammen med sine børn, og disse ideer har Camilla Engrob nu bragt til live med sine illustrationer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “De små i Zoo – fem fortællinger”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...