De hjerneløse

DKK 249,00

Roman af Thorstein Thomsen

Året er 1949, og vi befinder os på sindssygehospitalet i Nykøbing Sjælland. Et sted, hvor alle kender deres plads. Og i en verden, hvor psykofarmaka endnu ikke er blevet opfundet.

Fru afdelingslæge Astrid Kiel er på vej hjem fra et møde i studiekredsen. Plejeren Flemming opererer hjerner ud af friske lig, som loven foreskriver. Han anbringer dem i store syltetøjsglas i dissektionsrummet bag kapellet.

Det er aldrig faldet dem ind, at de skal være elskende – og slet ikke her.

»Sproget sprudler, sammen med figurer og handling, mens gruen løber ned over de sider, der vender sig selv … Thomsen er en mester i portrætter. Portrætter af mennesker, deres samtid og det samfund, de agerer i på det givne tidspunkt. Har du ikke stiftet bekendtskab med Thomsens forfatterskab endnu, så sæt det på din MUSTread liste – du har store oplevelser i vente. Og ”De hjerneløse” er et rigtig godt sted at begynde.«
– Bognørden ❤️❤️❤️❤️❤️

De hjerneløse
1. udgave, 1. oplag
Hæftet, 122 x 180 mm
ISBN 9788793758858

Udk. 29. november 2019
244 sider / 249 kr
Redaktion: Pernille Østergaard Poulsen
Omslag: Karin Lindberg

Kategorier: ,

Beskrivelse

Thorstein Thomsen_De hjerneløse

Thorstein Thomsen, f. 1950, har skrevet 10 romaner, et par digtsamlinger, filmmanuskripter, teaterstykker, fagbøger, over 100 børnebøger og omkring 500 sange. Han har fået bøger udgivet i 10 lande.


“Hun lukker døren bag sig, bliver stående et skridt inde, ser skråt over i hjørnet, ikke efter noget, bare for ikke at se på ham, og han tænker, at det er en måde at vise ham, at hun er kommet her uden noget fornuftigt formål. Hun kommer ikke med dårlige undskyldninger. Hun stiller sig bare sådan. Da han går ned mod hende, siger hun: – De må nok hellere slukke lyset.”

Thorstein Thomsen, De hjerneløse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “De hjerneløse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...