De hjerneløse

Af
Ryd
De hjerneløse_Thorstein Thomsen

Anmeldelser


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pladsholder

Om forfatteren


Thorstein Thomsen, f. 1950, skrev 10 romaner, et par digtsamlinger, filmmanuskripter, teaterstykker, fagbøger, over 100 børnebøger og omkring 500 sange. Hans bøger er udgivet i 10 lande.

Beskrivelse


Året er 1949, og vi befinder os på sindssygehospitalet i Nykøbing Sjælland. Et sted, hvor alle kender deres plads. Og i en verden, hvor psykofarmaka endnu ikke er blevet opfundet.

Fru afdelingslæge Astrid Kiel er på vej hjem fra et møde i studiekredsen. Plejeren Flemming opererer hjerner ud af friske lig, som loven foreskriver. Han anbringer dem i store syltetøjsglas i dissektionsrummet bag kapellet.

Det er aldrig faldet dem ind, at de skal være elskende – og slet ikke her.

»Sproget sprudler, sammen med figurer og handling, mens gruen løber ned over de sider, der vender sig selv ... Thomsen er en mester i portrætter. Portrætter af mennesker, deres samtid og det samfund, de agerer i på det givne tidspunkt. Har du ikke stiftet bekendtskab med Thomsens forfatterskab endnu, så sæt det på din MUSTread liste – du har store oplevelser i vente. Og ”De hjerneløse” er et rigtig godt sted at begynde.«
– Bognørden ❤️❤️❤️❤️❤️

De hjerneløse
1. udgave, 1. oplag
Hæftet, 122 x 180 mm
ISBN 9788793758858

Udk. 29. november 2019
244 sider / 249 kr
Redaktion: Pernille Østergaard Poulsen
Omslag: Karin Lindberg

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart