De for altid rejsende

DKK 299,00

Roman af Jonatan Tylsgaard Larsen

Udk. 30. november 2020

Emma er psykolog i Danmark, men har aldrig fundet sin vej i livet, efter at barndomsveninden Clara forlod hende for 20 år siden. Alex fra USA var engang en lovende koncertpianist, men er nu på flugt fra sin fortid og dens grumme hemmeligheder. Da Alex opsøger Emma, videregives en fortælling om skyld, ambitioner og kærlighed, som Emma kun husker glimtvist. Det bliver afslutningen på én rejse og begyndelsen på en ny.

Med inspiration fra magisk realisme udvisker DE FOR ALTID REJSENDE grænsen mellem forestilling og virkelighed. Én persons tanker bliver en andens ord, og hverken personerne eller virkeligheden er til
at stole på.

De for altid rejsende
1. udgave, 1. oplag
ISBN 978-87-93938-86-1
Udk. 30. november 2020
Hæftet, 132 x 205 mm
312 sider / 299 kr
Redaktion: Nathalie De Vallier
Omslag: Peder Lund

Kategori:

Beskrivelse

De for altid rejsende_Jonatan Tylsgaard Larsen

Jonatan Tylsgaard Larsen, f. 1981, er forfatter til en række bøger i forskellige genrer – heriblandt flere spændingsromaner og en børnebog.

DE FOR ALTID REJSENDE er hans første roman, der udfordrer den realistiske genre.


Ambulancen kastede et uroligt, blåt lys over bygningerne, og oppe i vinduet stod manden uden navn og betragtede hende, mens han tog sin jakke på og bandt halstørklædet sammen. De løftede båren op i ambulancen med et fælles støn. Den kvindelige redder sagde med et smil: “Du skal nok klare den. Det er bare et kollaps. Vi fylder lidt væske intravenøst på dig på vejen til hospitalet.” Mens bilen rumlede, og maskinerne bumpede frem og tilbage, tænkte hun på Sylvias stærke ansigt, de små øjne, de hårde spørgsmål. Der var noget, som var trængt ind til hende, noget, som var ualmindeligt fremmed, men samtidig også vedkommende.

— De for altid rejsende

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “De for altid rejsende”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...