De dræbtes advokat

Af
Ryd

Anmeldelser


 • Fyens Stifttidende

  “Arne Woythal er rigtig god til at lade personerne tale med forskellige stemmer, så romanen får et skær af realisme. Romanen giver også – vil jeg som lægmand tro – et overordentligt realistisk billede af opklaringsarbejdet, som det finder sted i dagens Danmark, så bogen på den måde får karakter af folkeoplysning.”

 • Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  Arne Woythal_Under nordlys

  Om forfatteren


  Arne Woythal (f. 1958) debuterede i 2016 med De dræbtes advokat og har siden skrevet fire kriminalromaner om Rasmus Berg og Drabsafdelingen. Han er ansat som kriminalassistent i Københavns Vestegns Politi og har mere end 22 års erfaring med drabsefterforskning. Hans romaner er kendetegnet ved deres troværdige miljøbeskrivelser og realistiske efterforskningsarbejde. Arne Woythal har desuden været udsendt for Rigspolitiet til en lang række lande, senest Irak, og har skrevet en bog med øjenvidneberetninger fra krigen i Afghanistan. Hertil er han en populær foredragsholder.

  Beskrivelse


  Krimi af Arne Woythal

  Maskerede røvere begår et groft, væbnet røveri i Lokalbanken i Herlev. Kriminalassistent Rasmus Berg og hans kollegaer i Drabsafdelingen bliver sat på sagen, men efterforskningen går trægt. Og nye sager kommer hele tiden til. En ung mand bliver dræbt i Bagsværd, derefter følger et selvmord i Hareskoven, og snart bliver en hjemløs skudt på Søborg Torv.

  Presset på Drabsafdelingen vokser. Er der en sammenhæng imellem de tre drab? I jagten på svaret bliver Rasmus Berg også personligt involveret, da en ukendt mand ringer og truer hans datter på livet. Sideløbende med det krævende opklaringsarbejde forsøger han at holde liv i drømmen om at møde kærligheden.

  DE DRÆBTES ADVOKAT er første bind i serien Rasmus Berg og Drabsafdelingen, der udmærker sig ved at skildre opklaringsarbejdet med en - for krimigenren - ny grad af realisme.

  ISBN 9788792999665
  Udgivelse: 31/10/2016
  Sidetal: 349
  Pris: 299,95
  Redaktion: Rasmus Lund Nielsen
  Omslag: Sofie Raphael

  Du kunne også være interesseret i...

  Shopping Cart