De dræbtes advokat

(1 kundeanmeldelse)

DKK 299,00

Krimi af Arne Woythal

Maskerede røvere begår et groft, væbnet røveri i Lokalbanken i Herlev. Kriminalassistent Rasmus Berg og hans kollegaer i Drabsafdelingen bliver sat på sagen, men efterforskningen går trægt. Og nye sager kommer hele tiden til. En ung mand bliver dræbt i Bagsværd, derefter følger et selvmord i Hareskoven, og snart bliver en hjemløs skudt på Søborg Torv.

Presset på Drabsafdelingen vokser. Er der en sammenhæng imellem de tre drab? I jagten på svaret bliver Rasmus Berg også personligt involveret, da en ukendt mand ringer og truer hans datter på livet. Sideløbende med det krævende opklaringsarbejde forsøger han at holde liv i drømmen om at møde kærligheden.

DE DRÆBTES ADVOKAT er første bind i serien Rasmus Berg og Drabsafdelingen, der udmærker sig ved at skildre opklaringsarbejdet med en – for krimigenren – ny grad af realisme.

ISBN 9788792999665
Udgivelse: 31/10/2016
Sidetal: 349
Pris: 299,95
Redaktion: Rasmus Lund Nielsen
Omslag: Sofie Raphael

Kategori:

Beskrivelse

ARNE WOYTHAL, f. 1958, er kriminalassistent. Han blev ansat i politiet i 1981 og har i mere end 20 år beskæftiget sig med opklaringen af drab. Han har været ansat i Gladsaxe kriminalpolitis Afdeling A, Rejseholdets Drabssektion og siden 2007 i Københavns Vestegns Politis afdeling for Personfarlig Kriminalitet. Herudover har han i to omgange været udsendt som rådgiver for kriminalpolitichefer i Afghanistan. De Dræbtes Advokat er Arne Woythals første kriminalroman og første bind i serien om Rasmus Berg og Drabsafdelingen.


“Det føltes, som om hans vilje var sat ud af kraft. Benene spjættede stadig, men nu mere viljeløst, nærmest som mindre spasmer. En begyndende lammelse indfandt sig i venstre side af kroppen. Venstre arm føltes tung og hang slapt ned over brystet. Han kæmpede for at få den op for at hjælpe den højre med at vriste Daniels hænder væk fra næsen og munden, men armen lystrede ikke. Det sorte felt foran øjnene blev større og større til det omsluttede ham helt, og vejrtrækningen næsten standsede. Langsomt gled han over i bevidstløsheden …”

1 anmeldelse af De dræbtes advokat

  1. Fyens Stifttidende

    “Arne Woythal er rigtig god til at lade personerne tale med forskellige stemmer, så romanen får et skær af realisme. Romanen giver også – vil jeg som lægmand tro – et overordentligt realistisk billede af opklaringsarbejdet, som det finder sted i dagens Danmark, så bogen på den måde får karakter af folkeoplysning.”

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...