Datahelten

DKK 249,00

Thriller af Benjamin Lamberth

Hvad gør en far, når hans datter kommer under angreb på internettet? Peter gør det eneste, han kan. Han går til analogt modangreb.

I kølvandet på hans hærgen møder vi de mennesker, der lever af den globale datakrig. Det bliver en skæbnesvanger nat, og læseren må snart spørge sig selv, hvad prisen er for at leve i en verden domineret af data.

DATAHELTEN er en højaktuel spændingsroman, der lader sine karakterer løbe linen ud som forsøgskaniner i et verdensomspændende psykologisk eksperiment. Nøglen ligger i IT-gudernes algoritmer – vor tids bedst bevogtede hemmelighed.

1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793758490

Udgivelse: 31/05/2019
249 kr / 212 sider
Redaktion: Amanda Andersen & Jonas Knudsen

Kategori:

Beskrivelse

Benjamin Lamberth - Datahelten

BENJAMIN LAMBERTH, f. 1980, er marketingchef med stor erfaring indenfor online medier. I en reklamebranche, der ofte hylder de sociale medier som et vidunderligt markedsføringsværktøj, er han gået mod strømmen og kritiserer, hvordan almindelige mennesker kan komme i klemme i de globale data­strømme. Datahelten er hans skønlitterære debut.


”Så dit arbejde er at skabe en cyklus af bekræftelse og dopaminbelønning, der gør mennesker afhængige af sociale medier og begrænser deres udsyn til de ultramålrettede budskaber, jeres annoncører betaler jer for at servere?” Hans spørgsmål var tørt konstaterende. Hun blev afbrudt midt i en sætning og betragtede denne mand, der havde været syg og elendig, men pludselig havde et mørkt, stirrende blik. Han talte, som om han kendte til hendes arbejdsfelt. Som om han var forberedt. Et sted i hendes baghoved voksede en frygt. En frygt, hun ikke ville kendes ved, fordi hun ikke troede på den måde at leve. Hun var en stærk kvinde, der insisterede på det gode i sine medmennesker. Det frygtsomme liv havde hun for altid lagt bag sig. Det var for de svage. Hun kvalte frygten og smilede til den sære mand. ”Ja, man kan sige, at mit arbejde bare går ud på at få folk til at bruge mest mulig tid på vores medie.”

Uddrag fra Datahelten

For højopløsningsbilleder se PR-sektion

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Datahelten”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...