Dæmring

DKK 299,00

af Benjamin Lamberth

»Hvilke metoder må man bruge i Dæmringens sag? Jeg mener, hvilke ofre er rimelige?«
»Én generation.«

Hver dag er en kamp for overlevelse i Myrkurpolis, håbløshedens by, der strækker sig op ad vulkanen Essevæld som et smitsomt udslæt. Alligevel påtager Ghalia sig det ­farlige hverv som lovens håndhæver. Hun kæmper forgæves for at lægge en dæmper på stridigheder mellem ­forskellige folkeslag. Pludselig får hun magt til at samle byen om en ny, fælles kultur. Men Ghalia kommer i tvivl, for freden er grusomt dyr.

DÆMRING er en dyster fortælling om radikalisering, kulturkamp og drømmen om den ideelle verdensborger.

Dæmring
1. udgave, 1. oplag
Hæftet, 142 x 220 mm
ISBN 9788793758933

Udgivelsesdato: 14-02-2020
380 sider / 299 kr
Redaktion: Birgitte Schmidt & Maja Jensen
Omslag: Karin Lindberg

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Dæmring_Benjamin Lamberth

Benjamin Lamberth, f. 1980, er historieformidler og udvikler af historiske oplevelser. Han har særligt beskæftiget sig med korstogene og nazismen i jagten på det universelle spørgsmål: Hvordan kan en ide sejre over menneskeligheden?

Benjamin Lamberth har tidligere udgivet romanen Datahelten.

www.benjaminlamberth.dk


Da jeg blev sendt til Sarskulten, tog Myrkurpolis den første bid af min sjæl, og den er aldrig holdt op med at tygge. Den åd mig med hud og hår, knuste mig mellem jernkæber og spyttede mig ud i dens svinske rendesten, hvor jeg har ligget døende lige siden.  Havde jeg vidst, hvilke smerter jeg skulle igennem, var jeg vandret bort mod den søde ­brise, der blæser drømme og håb ind over de dystre bymure. Men Myrkurpolis er en besnærende elsker, der misbruger dig, til du dør. Dengang troede jeg endnu på det håb om fred, min far havde foræret mig, inden han selv blev kvalt og fortæret af de sorte gader.

– Dæmring

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dæmring”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...