Blodoffer

DKK 299,00

Krimi af Jesper Marcussen

Udk. 27. april 2021

En kostskole på en ø i marsken … En lurende ondskab …

En sen aften ankommer kriminalkommissær Petra Wolf til kostskolen Katrinheim for at undersøge den 17-årige Lea Rabens forsvinding. På gerningsstedet findes blodspor fra pigen, men også blodigt DNA fra en anden elev, som forsvandt på samme skole 25 år tidligere. Blandt skolens elever siges det, at denne elev, Benedicte Braun, går igen ved nattetide som Den Røde Dame.

Samtidig, i Berlin, overværer den danske journalist Thomas Berg og hans ven David Wagner en spiritistisk seance. En foruroligende hændelse under seancen får dem til at pakke bilen og køre mod kostskolen.

Sammen med Petra må de konfrontere den ondskab, som findes på stedet, og finde svaret på spørgsmålet: Hvad skete der den aften, da Lea Raben forsvandt?

BLODOFFER er andet selvstændige bind i serien om ­journalisten ­Thomas Berg og den excentriske millionær David Wagner.

»Plottet er genialt og overraskende udtænkt, og forfatteren formår at fange både læsere med hang til mysticisme og den mere jordnære læser. ”Blodoffer” får mine varmeste anbefalinger med på vejen, hvis du vil underholdes af en spændende page-turner af en krimi.«
– Krimiormen ❤️❤️❤️❤️❤️

Blodoffer
1. udgave, 1. oplag
Hæftet, 142 x 220 mm
ISBN 9788794141147

Udk. 27. april 2021
332 sider / 299 kr.
Redaktion: Camilla Christensen 

Kategori:

Beskrivelse

Jesper Marcussen_Blodoffer

Jesper Marcussen, f. 1978, uddannet ­bibliotekar. Debuterede i 2019 med Toplitzgåden. Blodoffer er hans anden roman.


„Hun mærkede en trækvind stryge over sine bare arme. Og mere kulde. En dæmpet kvindelatter lød et sted på skolen. En iskold sitren i huden. Havde det virkelig været latter, eller var hendes fantasi ved at løbe af med hende? Muligvis var lydene kommet nede fra nordfløjen. Nu hørte hun igen latteren. Og antydningen af en hvisken … Den Røde Dame …“

—BLODOFFER

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blodoffer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...