Blockbuster

DKK 299,00

Om bogen:
Blockbuster er Rune Stefanssons skønlitterære debut – den første bog i en planlagt serie med den unge chilenskfødte detektiv Marcelo Krankl.

Kategori:

Beskrivelse

block cover

Blockbuster
Rune Stefansson 

Om bogen:
Blockbuster er Rune Stefanssons skønlitterære debut – den første bog i en planlagt serie med den unge chilenskfødte detektiv Marcelo Krankl.
Den unge ph.d. Sofia Goldbaum opsøger latino-detektiven Marcelo Krankl. Nogen modarbejder hendes forskning hos insulingiganten Nord, som netop er ved at lancere en ny blockbuster – et præparat, der omsætter for over en milliard dollars om året. Sporene fører til Latinamerika, hvor fattige mennesker bliver brugt til livsfarlige forsøg. Marcelo og Sofia konfronteres med et gammelt nazinetværk, en kynisk og filosofisk medicinaldirektør, voldelige bandeorganisationer, mystiske efterretningsvæsener og iskolde israelske spekulanter. Med alle midler forsøger Marcelo at hjælpe sin klient. Men kan han overhovedet stole på hende?

Uddrag:
Det blæste i Buenos Aires, regnen silede ned i Guatemala City, og det haglede hårdt i Indianapolis. Men alt det vidste jeg ingenting om på det tidspunkt. Her på Frederiksberg, København, var vejret klart og koldt, og jeg kunne mærke efterårets første rim på de små sten under mine bare fødder. Jeg stod med en pulverslukker i hånden. Store flammer flænsede luften. De kom fra en bil, der holdt i min indkørsel.
– Sofia, Sofia! skreg jeg.

I medierne:
“Afsindig underholdende (…) en historie, der vækker mindelser om John le Carrés Den Standhaftige Gartner.”

– Politiken

“Stefansson nøjes ikke med at fortælle en veloplagt og spændende historie, han vil som andre gode krimiforfattere lidt mere med den.”

– Jydske Vestkysten

“Man får rigtig svært ved at slippe bogen når den først rigtig tager fat. Det er nogle rigtig gode hovedpersoner som Rune har lavet. Personer som man i løbet af bogen kommer til at kende rigtig godt, og til at holde af, og som man til tider ikke er helt sikker på hvem er inderst inde, og hvad side de er på. Det gør det så meget mere spændende at læse, når man hele tiden prøver at gætte med.”
– Krimifan.dk

Besøg også forfatterens hjemmeside om bogen på krankl.dk

320 sider

Du kunne også være interesseret i...