Ballondyrbog + pumpe + balloner

DKK 195,00

I denne pakke får du:

Så har du alt, du skal bruge, for at komme i gang med at underholde!

Ballonkunstner og børnebogsforfatter Marcus ”Skovfar” har i sin bog Lær at lave ballondyr med Marcus “Skovfar” samlet 10 simple ballondyr, tre teknikker og al den viden, du har brug for, hvis du gerne vil lære at lave ballondyr.

Det er let at komme i gang. Både børn og voksne får ved hjælp af billeder, video (QR-koder indeni) og vejledninger en formidabel start på rejsen mod at blive en rigtig ballonkunstner, der kan få børn og voksne i alle aldre til at smile med skøre og sjove kreationer.

Beskrivelse

Marcus ”Skovfar” bor tæt på Vejle med sin familie og er børnebogsforfatter, ballonkunstner og børneunderholder. Med næsten 10 års erfaring inden for ballonvridning og tusindvis af ballondyr og et hav af børnefødselsdage bag sig, er han en habil og stærk læremester, når det kommer til ballondyr.

“Skovfar” underholder i børnehaver, på biblioteker, på skoler og til private børnefødselsdage med ballondyr og fortælleshows.

For nylig har han udvidet sit repertoir med ballondyrworkshops, hvor man kan komme og lære at lave ballondyr. Det er formidabel og sjov underholdning til festen, fødselsdagen eller ryste-sammen-oplevelsen på arbejdspladsen.

Læs mere om Marcus “Skovfar” på www.skovfar.dk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ballondyrbog + pumpe + balloner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *