At drukne i trækroner

(2 kundeanmeldelser)

DKK 299,00

At Drukne i Trækroner er en spændingsroman om menneskets bånd til naturen og konsekvenserne af det moderne forbrugersamfund.

Kategorier: ,

Beskrivelse

9788792999726

At drukne i trækroner

Hakan Jakob Kosar

38-årige Cassiel er pressechef for en stor dansk olievirksomhed og har det hele: Herskabslejlighed, luksusvogn og en velpolstret konto. Han lever en tilværelse i toppen af Københavns sociale elite med fester, rusmidler og skiftende partnere.

Men efter en våd aften i byen sker noget ganske forfærdeligt, og Cassiels verden kollapser. Han flygter til det eneste sted, han nogensinde har følt sig hjemme: Mellem træerne i Ecuadoriansk Amazonas. Her redder en shaman ham fra mørket med den hallucinogene bryg ayahuasca, og han finder kærligheden hos den gamle indianers datter.

Men lykken har en pris. Shamanen kræver hans deltagelse i kampen mod de boretårne, der forgifter skoven og dens folk. Vil Cassiel blive i paradis, må han tage liv.

At Drukne i Trækroner er en spændingsroman om menneskets bånd til naturen og konsekvenserne af det moderne forbrugersamfund.

2 anmeldelser af At drukne i trækroner

 1. Christian K. Jessen, redaktør, LitteraTurpasset

  En smuk og stærk fortælling med en tankevækkende slutning, der bliver siddende i kroppen længe efter endt læsning.
  Hovedpersonen, Cassiel, er et interessant og komplekst bekendtskab med voldsomme dæmoner og en dyb og inderlig længsel mod et simplere og renere liv – noget, de fleste af vi moderne, vestlige mennesker godt kan identificere os med.
  Sproget er malerisk og til tider helt poetisk.
  Klar anbefaling herfra!

 2. Christoffer Hansen

  En levende og spændende historie der giver stof til eftertanke i forhold til menneskets natur på godt og ondt. En litterær “rumble in the jungle”. En af de bøger som man helst ikke ligger fra sig, når man først er begyndt. Yderst anbefalelsesværdig bog og stærk debutroman.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...