Antropocæn – Menneskets tidsalder

(1 kundeanmeldelse)

DKK 199,00

Politisk thriller af Sven-Åge Westphalen

Bliver menneskeskabt mobilstråling vores undergang?

Computere og mobiltelefoner bryder sammen. Bank­mastodonter som Deutsche Bank og Barclays oplever omfattende systemnedbrud. Tekniske fejl forårsager flere flystyrt end nogensinde før. Over hele verden sker der fatale ulykker som følge af mystiske it-sammenbrud, der tyder på, at menneskets elektroniske forbrug har taget overhånd. Offentligheden råber på hjælp – men den politiske og økonomiske elite i it-branchen, finanssektoren og EU-Kommissionen i Bruxelles sætter sin egen overlevelse først. Informationer tilbageholdes, alt imens der forhandles lukrative forretningsaftaler under bordet.

Men en lille gruppe af uafhængige, internationale forskere med de danske brødre Alex og Filip Jakobsen som drivkraft giver ikke op. De kæmper for at finde beviser på mobilstrålingen, der – måske – kan tvinge magthaverne til at reagere. Det er dog langt fra en risikofri opgave …

ANTROPOCÆN er en konspiratorisk thriller, der tager læseren med dybt ind i en korrumperet og skræmmende realistisk ­verden, hvor menneskeheden er på vej til at udslette sig selv.

ISBN 9788793758025
Udgivelse: 23/11/2018
Sidetal: 524
Pris: 299,95
Redaktion: Jonas Knudsen
Omslag: Mille Bruun Hansen

Kategori:

Beskrivelse

SVEN-ÅGE WESTPHALEN er født i 1966 og uddannet cand.scient.adm. Sven-Åge Westphalen har sideløbende med sit arbejde først i Østeuropa, Afrika og EU og siden som kontorchef i Socialstyrelsen og konsulent i NGO-verdenen altid været aktiv i sit lokalsamfund.

Med afsæt i sine erfaringer fra politiske arbejdspladser og det internationale udsyn er Sven-Åge Westphalens forfatterskab drevet af passionen for den spændende og medrivende historie med nutidens paradokser og absurditeter som et centralt tema.


”Det burde ikke være sådan,” indskød Emily, ”men det er sådan. Vi har i løbet af de sidste 100-200 år frigjort os fra sult, fattigdom, uvidenhed, sygdom og diktatur, men kapitalismen er ved at genindføre det ad bagvejen. De underminerer det politiske system ved at besnakke og bestikke politikere, videnskabsmænd og befolkningerne til at tro, at kun hvis de rige bliver endnu rigere, vil det gå os alle godt.”

1 anmeldelse af Antropocæn – Menneskets tidsalder

  1. Alex B

    Antropocæn er en fantastisk fortælling og den fangede mig med det samme. Historien bliver fortalt med en imponerende detaljegrad inden for det tekniske omkring mobilstråling og om hvordan forskerne arbejder på at finde en løsning på problemet. Fortællingen fokuserer også på det politiske magtapparat og skildrer de mange magtkampe der opstår på baggrund af mobilstrålingen. Et imponerende og flot beskrevet persongalleri er med til at give historien liv. For mig er det mest interesseante aspekt, at historien bliver fortalt ud fra mange virkelige hændelser, hvor bogens personer deltager. Det har givet mig lyst til at sætte mig yderligere ind i de autentiske begivenheder og læse Antropocæn igen. Bogen kan bestemt anbefales.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *