Andres liv

Af
Ryd
Andres liv_Estrid Dyekjær

Anmeldelser


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Estrid Dyekjær_Andres liv

Om forfatteren


Estrid Dyekjær (f. 1979) er opvokset i Esbjerg, men har siden slået sine folder i Århus, Dublin, Virum og Helsingør. I dag har hun slået rødder på Nordsjællands naturskønne kyst som forfatter på fuld tid.

Debutromanen To liv udkom på Byens Forlag i 2019 og har siden bragt hende vidt omkring med foredrag, læsekredse og litterære samarbejder. Hun har været med i opløbet om flere debutantpriser og var i 2020 blandt de ti nominerede til bibliotekernes Edvard P. Prisen. I 2020 modtog Estrid desuden Skulderklaplegatet, der uddeles til skønlitterære forfattere ud fra kriterier om litterær kvalitet på dansk.

Estrid har senere udgivet bøgerne Det Røde Lyn, Andres Liv og Kvotekvinde.

Følg Estrid Dyekjær på Facebook og Instagram og læs mere på hendes egen hjemmeside.

Beskrivelse


I en lille jysk by forsøger Christian at finde sin plads, men da familien må gå fra gården, lokker den store verden. Som soldat sætter han kurs mod nye eventyr, men jagten på lykke er ikke så let som på film.

I Holte er depression og vanvid fundamentet i Anne Maries barndomshjem, hvor kærlighed er det eneste, formuen ikke kan købe. Flugten fra husets forbandelse fører hende vidt omkring,
men fortidens synder forpligter, og friheden kræver et endeligt opgør.

I Andres liv følger vi Christian og Anne Marie fra 1935 frem til nutiden, imens deres skæbner vikler sig uløseligt ind i hinanden. En roman om længsel, håb og drømme.

Andres liv
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793938717
Udk. 11. august 2020
Hæftet, 132 x 205 mm
396 sider / 299 kr
Redaktion: Vilde Melchior Rødder
Portræt- og omslagsfoto: Tine Uffelmann

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart