Amager elsker os ikke længere

DKK 279,00

Roman af Stinus Olesen

Udk. 26. juni 2020

Stanley traver af sted i nødsporet. I hånden har han et telefonnummer på en lap papir. Han ved dårligt nok, hvad der skete i går. Præsten cykler rundt på Amager og samler mænd op fra gaden. Præsten husker godt. Alt for godt. Hvad er det for et liv, Stanley har levet? Hvorfor kan han ikke huske noget, og hvad er det for et fantastisk projekt, Præsten vil bruge ham til?

En rockpoet i cowboystøvler, en præst med guitarnegle, en bardame i lædervest og en scooterdreng på flugt fra rockerne. Relationer opstår, hjerterum udvider sig, og alle har evner, men hvem kan redde hvem?

I Amager elsker os ikke længere møder vi øens sidste outsidere. De driver omkring i en fremmedgjort underverden, og vi følger dem i deres søgen efter et ståsted, mens samfundet tordner forbi.

Amager elsker os ikke længere er en del af Stinus Olesens romanserie om Københavns skæve eksistenser. Serien tæller desuden Voksenværk og Nedriverne.

Amager elsker os ikke længere
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793938519
Udk. 26. juni 2020
Hæftet, 127 x 200 mm
252 sider / 279 kr
Redaktion: Alma Bay Skjoldborg

Omslag: Karin Lindberg

Kategori:

Beskrivelse

Stinus Olesen_Amager elsker os ikke længere

Stinus Olesen, f. 1975, startede med at skrive digte og teater. Romanen Voksenværk (2017) var hans skønlitterære debut og første bind i en romanserie om skæve eksistenser i København, der udover Amager elsker os ikke længere også indbefatter Nedriverne (2020).


»Nu kan jeg se det hele for mig; jeg er rockidol med bajere på scenen og tomme flasker i luften, ja hullerne i mine jeans kommer fra at kaste mig på knæ for publikum og synge sjælen ud, og min underarm er tatoveret med to afrikanske pigenavne. Har jeg alligevel haft et par eksotiske affærer?«

– Stinus Olesen, Amager elsker os ikke længere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Amager elsker os ikke længere”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...