Alt om vinyl – Reissue

Af
Ryd
, ,

Anmeldelser


 • GAFFA

  »En fortrinlig og gennemarbejdet udgivelse, hvor vinylentusiasmen er smittende, inspirerende og kommer til at koste plads i pladereolen«

 • Nordjyske

  »Ren rillenostalgi«

 • Herning Folkeblad

  »Leksikon for vinylomaner«

 • Weekendavisen

  »Vinyljunkiens håndbog«

 • Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  Søren Genefke_Alt om vinyl

  Om forfatteren


  Søren Genefke, f. 1975, er vinyl­entuasiast og har været håbløst forelsket i formatet, siden han var en lille dreng. Se mere på www.altomvinyl.dk www.facebook.com/altomvinyl/ Instagram: @altomvinyl

  Beskrivelse


  Udk. 14. november 2020

  *Reissue (2. udgave) med liner notes af Per Vers!

  Alt om vinyl er bogen til pladeelskere og alle, der er nysgerrige på at lære mere om vinylpladens verden. Bogen er en 284 sider lang kærlighedserklæring til det analoge format og alle de sære, spøjse og fantastiske anekdoter, der knytter sig til det. Den er spækket med hundredevis af flotte farvefotos og krydret med interviews med en lang række danske pladeentusiaster.

  Bogen tager dig med helt ind i studiet og ­presseriet, hvor ­pladen bliver født, og fortæller om de mange ­pladeselskab­er og deres mest legendariske udgivelser. Bliv klogere på vinylpladens historie, få ny viden om produktionen i Danmark og find ud af at afkode de mange skjulte budskaber, der gemmer sig i pladernes udløb.

  Alt om vinyl lærer dig alt, der er værd at vide, om originaludgaver, covertyper, genoptryk og genudgivelser og hjælper dig med at gøre gode køb på vinylmarkedet og ikke mindst til at passe godt på din egen vinylsamling.

  Alt om vinyl
  2. udgave, 1. oplag
  Hardback, 246 x 246 x 23 mm
  ISBN 9788793628328
  284 sider / 359 kr
  Udk. 14. november 2020

  Redaktion og layout: Jacob Brodersen

  Du kunne også være interesseret i...

  Shopping Cart