Alt om vinyl

DKK 359,00
,

Anmeldelser


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pladsholder

Beskrivelse


af Søren Genefke

Alt om vinyl er bogen til pladeelskere og alle, der er nysgerrige på at lære mere om vinylpladens verden. Bogen er en 280 sider lang kærlighedserklæring til det analoge format og alle de sære, spøjse og fantastiske anekdoter, der knytter sig til det. Den er spækket med hundredevis af flotte farvefotos og krydret med interviews med en lang række danske pladeentusiaster.

Bogen tager dig med helt ind i studiet og ­presseriet, hvor ­pladen bliver født, og fortæller om de mange ­pladeselskab­er og deres mest legendariske udgivelser. Bliv klogere på vinylpladens historie, få ny viden om produktionen i Danmark og find ud af at afkode de mange skjulte budskaber, der gemmer sig i pladernes udløb.

Alt om vinyl lærer dig alt, der er værd at vide, om originaludgaver, covertyper, genoptryk og genudgivelser og hjælper dig med at gøre gode køb på vinylmarkedet og ikke mindst til at passe godt på din egen vinylsamling.

»En fortrinlig og gennemarbejdet udgivelse, hvor vinylentusiasmen er smittende, inspirerende og kommer til at koste plads i pladereolen«
– Gaffa ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

»Vinyljunkiens håndbog«
– Weekendavisen

»Ren rillenostalgi«
– Nordjyske ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

»Leksikon for vinylomaner«
– Herning Folkeblad ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alt om vinyl
1. udgave, 3. oplag
Hardback, 246 x 246 x 23 mm
ISBN: 9788793628328
284 sider / 359 kr
Udk. 11. april 2018

Redaktion og layout: Jacob Brodersen

Shopping Cart