Alt nu

DKK 299,00

Roman af Patrick Sølberg

Et hovedløst forsøg på at hjælpe sin demensramte morfar sender den unge, tænksomme litteraturstuderende Halfdan ud på en rejse fra det moderne Velfærdsdanmark til kriseramte Athen. Her kan han måske finde nøglen til at færdiggøre sin morfars livsprojekt.

I 1980’ernes Vestberlin har Halfdans mor, Metha, søgt tilflugt fra sin bitre far i det hyperaktive besætter- og punkmiljø.

Efter Anden Verdenskrig har Henry, Halfdans morfar, mistet kontakten til sine forældre og er besat af at finde dem igen.

Romanen følger tre led i en familie, der er dybt præget af rodløshed. I bunden af slægtstræet står nu den unge Halfdan. Men kan han bryde med traumerne og undslippe sin families historie, der har rødder helt tilbage i Europas mørke krigskapitler?

ALT NU er en fortælling om tre generationer, der alle ­søger efter et sted at høre til.

ISBN 9788793758179
Udgivelse: 29/11/2018
Pris: 299,95
Sidetal: 296
Redaktion: Marie Lerche

Kategori:

Beskrivelse

Patrick Sølberg, f. 1988, er cand.mag. i Kultur- og ­Sprogmødestudier og film­anmelder for Soundvenue. Alt nu er hans romandebut.


På Hovedbanegården er der flere minutter i timen end andre steder. Halfdan stod klar på perronen to timer før, toget til Berlin ville brage ind. Han gemte sig i læ under halvtaget, så ud på sneen, der dansende dalede. Perronen var et kaos af fremmede ansigter. En far med sin teenagedatter, en ældre, gangbesværet mand, velklædte kvinder, en gruppe veninder, stressede blikke og iturevne samtaler. Men der var ingen mor, der filmisk prøvede at stoppe sin søn. Ingen mor, der havde opdaget, at der manglede tyvetusind kroner fra hendes opsparing. Ingen mor, der løb i slowmotion over de cigaretgule klinker, ingen der råbte stop!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alt nu”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *