Aften på Kalvebod Brygge

(2 kundeanmeldelser)

DKK 249,00

Roman af Henrik Jessen

Peter er ungkarl og arbejder i en succesfuld IT-virksomhed i København. Han trives i sin stilling, men er bange for at sakke bagud i arbejdslivet og griber derfor chancen for forfremmelse, da den viser sig. Med tiden begynder Peters overblik dog at krakelere, og angsten for ikke at slå til får tag i ham.

Kunstklubben arrangerer en udflugt til en Edward Munch-udstilling, og der bliver hængt kunstplakater op på gangene. Draget af de forpinte skikkelser begynder Peter at søge en vej ud af karriereræset. Han dykker ned i Munchs motiver og liv for at få kontakt til en større menneskelig verden, men finder kun ensomhed og galskab hos den store maler.

Fanget i en glasbygning på Kalvebod Brygge er det blot et spørgsmål om tid, før Peter bryder sammen.

ISBN: 9788793628946
Udgivelse: 5/10/2018
Sidetal: 216
Pris: 249,95
Omslag: Mille Bruun Hansen
Sats: Rolf Skov Madsen

Kategori:

Beskrivelse

HENRIK JESSEN, f. 1971, er opvokset i Sønderjylland, men bor i København. Han er uddannet civilingeniør og har arbejdet som programmør og projektleder i forskellige større danske virksomheder samt som gymnasielærer i Danmark og Grønland.

2 anmeldelser af Aften på Kalvebod Brygge

  1. Birthe Brøndum (verificeret ejer)

    Flot debut og rigtig god bog, som efterlader sindsyg mange reflektionen om livet, karriere, styrker, sårbarhed, at nøjes, forventninger til sig selv, det perfekte, hvad er lykke?, at sætte pris på, ødelæggelse og døden. Nemt, at se sig selv.

  2. Henrik

    Meget tankevækkende

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *