Årtiers originaler

(1 kundeanmeldelse)

DKK 249,00

Årtiers originaler – en moderne historiebog giver dig et orddrevet kick gennem den moderne Danmarkshistorie. Og indblik i de originale personligheder, som har været med til at drive og kendetegne årtierne.

Kategorier: ,

Beskrivelse

500 px

Årtiers originaler

Anders Højberg Kamp

Du har en moderne historiebog i hånden. En bog, der giver et underholdende og oplysende indblik i den moderne Danmarkshistorie. Fra 50erne til 00erne og lidt ind i 10erne. Indblik set gennem originaler fra årtierne.

Vi møder Danmarks første celebrity, Marquis Marcel de Sade, i sit 600 m2 palads. Han fortæller om de dannede 50ere, om millionerne, om festerne og det store bedrag.

Hippien Stig Møller tager os med på en farveboblende og frigjort rejse på vejen gennem 60erne, der endte tragisk.

Forfatterinden og modellen Suzanne Brøgger oplevede feministernes modstand i 70erne, når hun skrev om frigørelse og stillede sig nøgen til skue.

Klaus Riskær speedede sin porsche op, brød med monopolerne og skabte 80ernes pengestrømme.

Filminstruktøren Søren Fauli fik succes med tv-reklamer i 90erne, mens han bittert så til, at Lars von Trier og Thomas Vinterberg vandt filmverdenens største priser for dogmer.

00erne var en single- og en sextid, siger Joan Ørting, der blev hele Danmarks sexolog. Nu håber hun på bløde og feminine 10ere.

Årtiers originaler – en moderne historiebog giver dig et orddrevet kick gennem den moderne Danmarkshistorie. Og indblik i de originale personligheder, som har været med til at drive og kendetegne årtierne.

1 anmeldelse af Årtiers originaler

  1. Folkets Avis

    “Højberg Kamp formår gennem valget af de seks hovedpersoner at give en ret præcis karakteristik af de enkelte perioder i koncentreret form. Han evner at få yderst markante personligheder til at åbne op for deres liv og levere nogle bud på, hvad der gjorde præcis deres tid unik. … Derfor får ‘Årtiers originaler’ de bedste anbefalinger med på vejen fra denne skribent, som følte sig glimrende underholdt i et univers af historietime og egohåndtering.”

    Læs hele anmeldelsen her: https://www.folkets.dk/node/1441

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...