Aarhus i forandring

Af
Ryd
Aarhus i forandring

Anmeldelser


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Om forfatteren


Birte Annette Hegnet Nørregaard er uddannet med fagene engelsk, kunsthistorie og datalogi fra Aarhus Universitet. Hun interesserer sig for byudvikling, skriver bøger om emnet og arrangerer byvandringer i Aarhus. Hun har blandt andet skrevet bøgerne Aarhus i forandring og Hvem byggede Aarhus?

Beskrivelse


I Aarhus i forandring viser forfatteren via udvalgte områder, hvilken byudvikling der er i gang og på vej. Gennem interviews med en række aktører præsenteres deres bidrag og visioner for specifikke områder eller bygninger. For at give en nuanceret dækning spænder aktørerne fra rådmanden for Teknik og Miljø over bygherrer, arkitekter og ingeniører til repræsentanter for beboerforeninger.

»Det er en monumental udvikling, byen Aarhus de seneste år har gennemgået – og en udvikling,
der helt naturligt også har givet anledning til mange diskussioner. Derfor er jeg også rigtigt glad for, at der nu kommer en bog om Aarhus’ bygningsmæssige udvikling. Om tankerne, visionerne og om fremtidens byggeri. For vi har brug for at diskutere Aarhus’ udvikling, men vi har også brug for at gøre det ud fra de bedst mulige forudsætninger.«
— Jacob Bundsgaard, Borgmester i Aarhus

Bogen er støttet af Statens Kunstfond

Aarhus i forandring
1. udgave, 1. oplag
Hardback, 216 x 303 mm
ISBN 9788793938731

Udk. 3. september 2020
221 sider / 349 kr
Omslag og layout: Jørn Rasmussen

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart