Ryd
A, B kom og se København_Anne-Dorthe Elling Nilsson,

Anmeldelser


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pladsholder

Om forfatteren


Anne-Dorthe Elling Nilsson er uddannet lærer og cand.pæd. i generel pædagogik. Hun har i mange år arbejdet med formidling til både børn og voksne, og hun elsker at lege med fortællinger, ord og fantasi.

Henriette Nolsøe er illustrator og motion designer. Hun er uddannet på Det Kongelige Akdemis Designskole/visuel kommunikation i København. Hun er en del af designduoen Marengdeluxe, der producerer motion design og illustrationer.

Beskrivelse


Børnebog af Anne-Dorthe Elling Nilsson
Illustreret af Henriette Nolsøe

Udk. 16. december 2021

Hvorfor hedder København egentlig København? Er Papirøen lavet af papir? Hvad sker der mon på Zoologisk museum om natten? Og er der egentlig en å på Åboulevard?

A, B kom og se København tager jer med på en alfabetisk rejse gennem København. Oplev byens vartegn og særlige steder gennem underfundige rim og illustrationer — og bliv klogere på historiske fakta om byen undervejs.

A, B kom og se København kan læses i, kigges i, tales om og ikke mindst tages med ud i byen som en levende og anderledes turguide rundt i det nuværende og historiske København.

A, B kom og se København er særligt for børn; og for alle de forældre, bedsteforældre, onkler, tanter, søskende med videre, der vil med på rejsen.

A, B kom og se København
1. udgave, 1. oplag
Hardback, A4
ISBN 9788794215480

Udk. 16. december 2021
64 sider / 199 kr.

Shopping Cart