8240 Vejlby

Af
Ryd
,

Anmeldelser


 • T. Thygesen

  Super forstadsportræt🇩🇰

 • Søren eiesauer

  Fantastisk 😀👌🙏🏻

 • Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  Om forfatteren


  Christian Henriksen er født på Stavnsbakken i Vejlby. Som præstesøn og senere som topscorer i Vejlby IK lærte han de fleste vejlbyere at kende. Han blev døbt i Vejlby, konfirmeret i Vejlby, blev student i Vejlby, flyttede væk fra Vejlby, men vendte tilbage igen. Så blev han gift i Vejlby, fik to børn i Vejlby, blev skilt i Vejlby og lever nu med sin kæreste, som ikke er fra Vejlby, men fra Risskov – den pæne side af Grenåvej.

  Christian Henriksen udgav i november 2021 bogen 8240 Vejlbyder portrætterer bydelen nord for Aarhus. Læs interview med forfatteren i Lokalavisen Aarhus via linket her: »Det er en manifestation af Vejlby, men også en stille og kærlig kindhest til Risskov«

  Foto: Fotograf Søren Andersen (tv.) og forfatter Christian Henriksen

  Beskrivelse


  Udkommer 19. november 2021

  8240 Vejlby er et portræt af en by og de mennesker, der bor der. Det er et konkret sted nord for Aarhus med virkelige mennesker og skæbner, men det er også et sted og et persongalleri, som mange andre vil kunne genkende.

  I en række korte tekster foldes forstadsdanmark ud med hjælp fra Tosse-Tove, slagter Frislev, Karl Jørgensen, Sjørups Bageri, Tanken og Landbrugets EDB Central.

  Fortællingerne handler om at se og om at huske, så stedet og menneskene bliver levende - lige nu.

  8240 Vejlby er fortalt af Christian Henriksen og fotograferet af Søren Andersen.

  8240 Vejlby
  1. udgave, 1. oplag
  ISBN 9788794215299
  Hæftet, 132 x 175 mm
  Udk. 19. november 2021
  124 sider / 199 kr.

  Redaktion: Line Bang Jensen
  Foto: Søren Andersen

  Shopping Cart