7 GODE RÅD hvis du ABSOLUT SKAL på sportsferie ...

Af
Ryd
, ,

Anmeldelser


 • Ole Svendsen

  Super sjov, godt skrevet.

 • Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  7 gode råd_Katja Vesselbo Døssing

  Om forfatteren


  Katja Vesselbo Døssing, f. 1974, er cand.mag. i moderne kultur og fransk og har arbejdet som journalist og i kommunikationsbranchen. Hun er forfatter til spændingsromanerne Andre folks børn (2016) og Dem som ingen ser (2020). I december 2020 udgav hun den skøre og sjove børneroman 7 GODE RÅD hvis du ABSOLUT SKAL på skiferie fordi din farfar har vundet i lotto, der blev fulgt op i sommeren 2021 af 7 GODE RÅD hvis du ABSOLUT SKAL på sportsferie fordi din farfar har fået en rejse af sin ven Bent (som har knas med hoften).

  Beskrivelse


  7 gode råd hvis du ABSOLUT SKAL på sportsferie, fordi din farfar har fået en rejse af sin ven Bent (som har knas med hoften)

  Børneroman af Katja Vesselbo Døssing

  Udk. 24. juni 2021

  Så er den gal igen for 11-årige Hugo, der skal på sportsferie til Lanzarote, fordi hans farfar har fået en gratis rejse af sin ven Bent. Hugo drømmer om en fredelig ferie i sommerhus og hader alt ved idéen om en ferie med sport og action fra morgen til aften. Men der er ingen vej udenom. Hugo SKAL af sted. Går det godt? Nej! Hunden opfører sig som et vilddyr, mor vil ud at surfe med sin gamle skolekæreste, far går fra snøvsen på minigolfbanen, og farfar vil bestige en vulkan midt i et tordenvejr.

  Den skrækkelige Pelsdame og Hugos værste plageånd, Bjørn, dukker også op ligesom søde Marta fra klassen, der spiller tennis som en drøm ...

  Dette er anden bog i den sjove og tempofyldte serie om Hugo og hans familie, der altid kommer galt af sted.

  7 GODE RÅD hvis du ABSOLUT SKAL på sportsferie fordi din farfar har fået en rejse af sin ven Bent (som har knas med hoften)
  1. udgave, 1. oplag
  ISBN 9788794141758
  Udk. 24. juni 2021
  Paperback, 142 x 200 mm
  184 sider / 199 kr.
  Illustreret af Anders Huulgaard

  Shopping Cart