7 GODE RÅD hvis du ABSOLUT SKAL på sportsferie …

(1 kundeanmeldelse)

DKK 199,00

7 gode råd hvis du ABSOLUT SKAL på sportsferie, fordi din farfar har fået en rejse af sin ven Bent (som har knas med hoften)

Børneroman af Katja Vesselbo Døssing

Udk. 24. juni 2021

Så er den gal igen for 11-årige Hugo, der skal på sportsferie til Lanzarote, fordi hans farfar har fået en gratis rejse af sin ven Bent. Hugo drømmer om en fredelig ferie i sommerhus og hader alt ved idéen om en ferie med sport og action fra morgen til aften. Men der er ingen vej udenom. Hugo SKAL af sted. Går det godt? Nej! Hunden opfører sig som et vilddyr, mor vil ud at surfe med sin gamle skolekæreste, far går fra snøvsen på minigolfbanen, og farfar vil bestige en vulkan midt i et tordenvejr.

Den skrækkelige Pelsdame og Hugos værste plageånd, Bjørn, dukker også op ligesom søde Marta fra klassen, der spiller tennis som en drøm …

Dette er anden bog i den sjove og tempofyldte serie om Hugo og hans familie, der altid kommer galt af sted.

7 GODE RÅD hvis du ABSOLUT SKAL på sportsferie fordi din farfar har fået en rejse af sin ven Bent (som har knas med hoften)
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788794141758
Udk. 24. juni 2021
Paperback, 142 x 200 mm
184 sider / 199 kr.
Illustreret af Anders Huulgaard

Kategorier: ,

Beskrivelse

Katja Vesselbo Døssing, f. 1974, er cand.mag. i moderne kultur og fransk og har arbejdet som journalist og i kommunikationsbranchen. Hun er forfatter til spændingsromanerne Andre folks børn (2016) og Dem som ingen ser (2020). I december 2020 udgav hun desuden forløberen til denne roman, nemlig 7 GODE RÅD hvis du ABSOLUT SKAL på skiferie fordi din farfar har vundet i lotto.

1 anmeldelse af 7 GODE RÅD hvis du ABSOLUT SKAL på sportsferie …

  1. Ole svendsen

    Super sjov, godt skrevet

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...