16 tømmermænd

DKK 249,00

Roman af Marcus Winther John

Marc, 40 år, musiker, far til to, skal skilles. I den efterfølgende tid søger han trøst i en farverig vennekreds og afsøger grænserne for sin nyvundne frihed … altså i de lige uger. Men hvad stiller man op med kærlighedens tømmermænd?

“De skal drikkes væk” (Billy, 70 år, rock’n’roll-ikon)
“De skal spilles væk” (Charlie, 40 år, musiker)
“De skal kneppes væk” (Linda, 34 år, børne-tv-vært)

16 TØMMERMÆND er en ærlig, morsom og rørende skildring af en midaldrende mands eksistentielle slingrevals – med alt hvad der hører sig til af druk, dating, sex, rock’n’roll, selvrealisering … og knusende ­afsavn.

ISBN 9788793758285 
Udgivelse: 31/01/2019
Pris: 249,95
Redaktion: Vincent Achong Karker og Nikolaj Dalianis
Omslag: Martin Sommer

Kategori:

Beskrivelse

Foto: Camillahey.dk

Marcus Winther-John, f. 1971, flyttede til Danmark som 12-årig. I 1994 startede en karriere som forsanger i bandet Inside The Whale. Sammen med Dizzy Mizz Lizzy og Kashmir definerede de dansk rock i 90’erne, bl.a. med evergreenen ”Hvor er tiden der ta’r os”. Siden har han skrevet sange til Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Mads Langer, Christopher, Julie Berthelsen, Peter Belli m.fl. foruden en række udenlandske artister.

Han turnerede som bandleder med Peter Belli i syv år frem til Bellis afskedskoncert i 2017 og skrev bogen Kapelmesterens dagbog om oplevelserne, lige­som han tidligere har skrevet bogen Skriv hits og sælg dem om sang­skrivning. 16 tømmermænd er hans debut som ­romanforfatter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “16 tømmermænd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...