Hjem > Forfattere > Ord fra forfatterne

Ord fra forfatterne

På bloggen her giver vi forfatterne ordet. Når man har skrevet en bog, er der nemlig ofte en masse stof, man ikke har fået plads til, men som fortjener udbredelse alligevel. Tit ligger der spændende tanker og processer bag en bogs tilblivelse, og det er netop dette, som bloggen her giver plads til.

God læselyst!

22. marts 2022
Vil du lære at lave ballondyr? Så er der fire ting om luft og balloner, du skal vide først. Som en bonus får du til sidst i indlægget en guide til et af mine yndlingsballondyr: gravhunden!
25. januar 2022
De brune værtshuse lever stadig trods årtiers gentrificering, modernisering og tiltagende puritanisme. Det viser, at der også i det digitale 21. århundrede er brug for åndehuller fra hverdagens jag og stress - samt at værtshusene er et stykke kulturhistorie, der er værd at bevare i nutidens Danmark.
saltholm batteri benjamin lamberth tabernes atlantis
10. december 2021
Den største opgave for mænd i min generation er at lægge de gamle manderoller på hylden og træde ind i nogle nye. Livskrise, skilsmisse og nedtur venter dem, der ikke forstår at tilpasse sig og søge hjælp hos bekendte eller i mandegrupper. I min vennekreds talte vi aldrig om det, der virkelig betyder noget. Men det ændrede sig.
Indkøbskurv
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15 % rabat på dit næste køb i vores webshop. Vi sender dig ikke mere end én mail om måneden, og du får som abonnent nyheder, indblik og gode tilbud.