Byens Forlag ansætter lydbogsredaktør som led i større satsning

20. januar 2022

Christopher Krøyer Magelund, der er uddannet filminstruktør fra filmskolen Super8 og har en bachelor i litteraturhistorie, er Byens Forlags nye lydbogsredaktør.

Christopher skal være med til at producere og indtale lydbøger – både for forlaget selv, men også for andre. Christopher vil nemlig facilitere samarbejder med andre forlag, forfattere og andre, der har brug for at få lavet lydbøger.

Byens Forlag har i forvejen en række fast tilknyttede lydbogsindlæsere. Med tilføjelsen af Christopher øger forlaget sin produktion af lydbøger. Det sker for at imødekomme en større efterspørgsel.

”Vi har oplevet en kraftig stigning i interessen for lydbøger, og vi tror, den kommer til at fortsætte i årene, der kommer. Dog har der manglet gode muligheder for små forlag og for enkelte forfattere for at få produceret og udgivet lydbøger. Derfor har vi selv lavet en lydbogsafdeling, og tilføjelsen af Christopher skal ses i forlængelse af dette,” siger Thomas Aagaard Skovmand, forlægger på Byens Forlag.

Om sin ansættelse siger Christopher:

”Jeg tror på, at lydbøger kan blive en stor del af forlagets virke og håber, at jeg kan være med til at gøre lydbøgerne til en integreret del af forlagets fremtid. Lydbogsafdelingen kravler stadig. Jeg glæder mig til at se den gå!”

Byens Forlag udgiver årligt 50-70 titler. Alle udkommer på tryk og som e-bog. I 2021 tog det for alvor fart med produktion af egne og andres lydbøger.

Indkøbskurv
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15 % rabat på dit næste køb i vores webshop. Vi sender dig ikke mere end én mail om måneden, og du får som abonnent nyheder, indblik og gode tilbud.